Ruitschade in Nederland

Bij ruitschade aan jouw leaseauto kun je bellen met het Multilease service nummer: 088 088 0570 (24/7). Bij de keuze voor 'Ruitschade' word je rechtstreeks doorverbonden met een ruitenspecialist. Zij helpen je direct verder.

 

Verzekering

 

Indien de leaseauto is verzekerd en de voorruit wordt vervangen, brengt Multilease het eigen risico in rekening. Kijk voor het eigen risico op jouw leaseovereenkomst. Bij reparatie van de ruit (sterretjes) is de reparatie gratis indien de leaseauto via Multilease is verzekerd.

Indien de leaseauto niet via Multilease is verzekerd, verwijzen wij jenaar de Groene kaart van de leaseauto voor de voorwaarden.

Ruitschade buiten Nederland

Bij ruitschade aan de leaseauto in het buitenland kun je ook bellen naar het Multilease service nummer: +31 88 088 0570 (24/7). Kies vervolgens voor 'Schade melden'. Je wordt doorverbonden met onze afdeling Schade. Buiten openingstijden word je doorverbonden met onze alarmcentrale. Zij helpen je vervolgens verder.

Jouw vraag of opmerking
Ben je al klant van Multilease?
Jouw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van jouw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan jouw verzoek te voldoen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.