Ruitschade in Nederland

Bij ruitschade aan uw leaseauto kunt u bellen met het Multilease service nummer: 088 088 0570 (24/7). Bij de keuze voor 'Ruitschade' wordt u rechtstreeks doorverbonden met een ruitenspecialist. Zij helpen u direct verder.

 

Verzekering

Indien de leaseauto is verzekerd en de voorruit bij een aangegeven specialist wordt vervangen, brengt Multilease slechts 50% van het eigen risico in rekening. Kijk voor het eigen risico op uw leaseovereenkomst. Bij reparatie van de ruit (sterretjes) is de reparatie gratis indien de leaseauto via Multilease is verzekerd.

Indien de leaseauto niet via Multilease is verzekerd, verwijzen wij u naar de Groene kaart van de leaseauto voor de voorwaarden.

Ruitschade buiten Nederland

Bij ruitschade aan de leaseauto in het buitenland kunt u ook bellen naar het Multilease service nummer: +31 88 088 0570 (24/7). Kies vervolgens voor 'Schade melden'. U wordt doorverbonden met onze afdeling Schade. Buiten openingstijden wordt u doorverbonden met onze alarmcentrale. Zij helpen u vervolgens verder.

Uw vraag of opmerking
Bent u al klant van Multilease?
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.