Mobiliteit optimaal geregeld

#MOBILITEIT #ZORGELOOS #FULLSERVICE #ZAKELIJKLEASEN

Ben je op zoek naar een leasemaatschappij die meer regelt dan alleen een auto met wielen? Bekijk dan eens de producten en diensten van Multilease. Je kunt bij ons terecht voor de auto mét heel veel meer. Zonder verrassingen achteraf of verborgen kosten. Dat is pas fijn zaken doen!

Tevreden klanten
91% beveelt ons aan
Tevreden klanten

Zakelijke autolease: basis van onze dienstverlening

Sinds dag 1 (méér dan 45 jaar geleden) houden wij ons bezig met zakelijke autolease. Met recht dus de basis van onze dienstverlening. De producten en diensten waar jij nu uit kunt kiezen, zijn ontwikkeld op basis van de wensen van onze klanten. Ons doel: jouw totale mobiliteit optimaal geregeld. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je gratis mobiliteitsadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Mobiliteitsadvies aanvragen

Mobiliteit in de breedste zin van het woord

Onze producten, dit regelen wij voor jou

 

Offerte aanvragen

Van lease oplossingen tot zorgeloos rijden met het ov.

Fleet management: supereenvoudig met deze diensten

Heb je weleens aan de volgende zaken gedacht: beheer van brandstof en winterbanden, afspraken met en informeren van jouw collega's over het gebruik van de zakelijke auto of aanvullende mobiliteit zoals het OV? En hoe je eenvoudig deze zaken kunt sturen zodat jij kosten en tijd kunt besparen? Ook hier helpen we je graag bij met onze aanvullende diensten.

Bekijk de aanvullende diensten

Nog meer grip op jouw wagenpark met car telematica

Hoe simpel kan het zijn: een 'kastje' in de auto + een app + een beheerportal = een informatiebron met nog meer grip voor jou! Met behulp van car telematica wordt jouw wagenpark nog beter benut. Zo zet je een auto eenvoudig in als deelauto (goed voor de bezetting) of rust je jouw park uit met een rittenregistratie tool goedgekeurd voor de Belastingdienst. En dat is niet alles, bekijk hier de mogelijkheden van deze tools:

Zakelijke deelautoMultilease Connected

Geen mobiliteitsuitdaging is voor onze experts te gek.

Wil je advies of meer informatie?

Bel ons op 088 - 088 0525 of laat hieronder een berichtje voor ons achter.

Stuur een bericht
Door dit bericht te versturen, stem je in met ons privacybeleid.