Multilease Full operational lease

Met de leasevorm Full operational lease worden vrijwel alle financiële en operationele zorgen uit handen genomen.  Alle kostencomponenten van mobiliteit zijn bij Multilease Full operational lease in het maandelijkse leasebedrag opgenomen. Denk hierbij aan financiële zaken als aanschaf, rente en afschrijving. Ook wordt de zorg voor reparatie, onderhoud en banden door Multilease overgenomen. De leaseauto is met Full operational lease WA / volledig casco verzekerd. En indien je de leaseauto door schade, in binnen- en buitenland, of door reparaties langer dan 24 uur moet missen, wordt bij Full operational lease vervangend vervoer ingezet.

De voordelen van Multilease Full operational lease

Multilease Full operational lease heeft naast het voordeel van operationeel gemak ook financiële voordelen voor jouw bedrijf. Het aantal leasetermijnen en het bedrag per maand staan van tevoren vast*, de werkelijke exploitatiekosten en het risico zijn onze zorg. Omdat leasing een vorm van off-balance financiering is, verbetert het de ratio tussen eigen en vreemd vermogen. Bovendien wordt op deze manier niet jouw kredietruimte aangetast.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Multilease Full operational lease? Neem contact op met onze leaseadviseurs voor meer informatie.

*Tussentijdse verhogingen door verandering in relevante belastingen, verzekeringspremies en/of door de overheid opgelegde (prijs)wijzigingen zijn mogelijk