Adres & Routebeschrijving

U bent méér dan welkom bij ons op kantoor voor een bezoek. Op werkdagen zijn wij van 8.00 tot 17.30 uur geopend. Lees hier onze adresgegevens, routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Bezoekadres

Regulusweg 11
2516 AC Den Haag

Postadres

Postbus 23830
2502 GV Den Haag

Routebeschrijving

Bij gebruik van uw navigatiesysteem, voer Saturnusstraat 7 in, hier is de ingang van onze parkeergarage vlakbij. Volg voor het laatste stukje onderstaande routebeschrijving, de verkeerssituatie is onlangs gewijzigd.

Vanaf de A12 - Afrit Voorburg
Ga naar links onder de A12 door, rij vervolgens bij de stoplichten door op de Maanweg. Op de Maanweg komt u vervolgens stoplichten tegen, ga hier rechtsaf de Verlengde Melkweg op. Bij de kruising met de Saturnusstraat gaat u rechtsaf. Vervolg de Saturnusstraat (doodlopend) bijna tot het einde, hier vindt u de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand, tegenover de trappen van het KPN gebouw.

Google Maps kaart

Parkeren

Ter hoogte van Saturnusstraat 7 aan uw linkerhand kunt u bij de rechter inrit (naast de zwarte tunnel) bellen naar onze receptie. U kunt parkeren op één van de bezoekersplaatsen van Multilease. In de hoek van het parkeerdek (bij het gebouw) vindt u een trappetje naar beneden, hier is de ingang van de Regulusweg vanaf het parkeerdek. U kunt hier aanbellen, onze receptie zal de deur voor u open doen. Neem vervolgens de lift of trap naar de 4e verdieping.

Ingang parkeergarage