Adres & Routebeschrijving naar Multilease

Je bent méér dan welkom bij ons op kantoor voor een bezoek. We zetten de koffie alvast voor je klaar. Op werkdagen zijn wij van 8.00 tot 17.30 uur geopend. Lees hier onze adresgegevens, routebeschrijving en parkeermogelijkheden. Dat laatste is wel even handig om door te lezen, want het kan lastig zijn om ons parkeerdek te vinden.

Bezoekadres

Regulusweg 11 - 4e etage
2516 AC Den Haag

Postadres

Postbus 23830
2502 GV Den Haag

Routebeschrijving

Bij gebruik van een navigatiesysteem, voer Saturnusstraat 7 in, hier is de ingang van onze parkeergarage vlakbij. Dit is om de hoek bij de ingang van het pand, maar deze straat kun je niet inrijden vanaf de Regulusweg.

Rij je liever zonder navigatie? Hou dan deze route aan:

Vanaf de A12 - Afrit Voorburg
Ga naar links onder de A12 door, rij vervolgens bij de stoplichten door op de Maanweg. Op de Maanweg kom je vervolgens stoplichten tegen, ga hier rechtsaf de Verlengde Melkweg op. Bij de kruising met de Saturnusstraat ga je rechtsaf. Vervolg de Saturnusstraat (doodlopend) bijna tot het einde, hier vind je de inrit van de parkeergarage aan je linkerhand, tegenover de trappen van het KPN gebouw. Even aanbellen we doen de slagboom voor je open!

Google Maps kaart

Parkeren

Ter hoogte van Saturnusstraat 7 aan jouw linkerhand kun je bij de rechter inrit (naast de zwarte tunnel, dus de tweede slagboom) bellen naar onze receptie. Je kunt parkeren op één van de bezoekersplaatsen van Multilease. In de hoek van het parkeerdek (bij het gebouw) zie je een trappetje naar beneden, hier is de ingang van de Regulusweg vanaf het parkeerdek. Je kunt hier aanbellen, dan zal onze receptie de deur voor je open doen. Neem vervolgens de lift of trap naar de 4e verdieping.

Ingang parkeergarage

Kom je met het OV?

Op 10 minuten lopen vanaf ons pand is treinstation Voorburg. Hier komen regelmatig treinen aan vanuit Den Bosch, Den Haag Centraal en Gouda Goverwelle.