Zakelijke fiets leasen met Multilease Fietslease

#DUURZAAM #VOORDELIG #GEMAK #SNEL

Fietsen jouw medewerkers al op een fiets van de zaak? Het is supergezond, duurzaam en lost een deel van de parkeerproblemen op. Naast deze voordelen is het fiscaal ook nog eens aantrekkelijk om van zakelijke fietslease gebruik te maken. Benieuwd wat fietslease voor jouw personeel kan betekenen? Lees dan snel verder.

Ja, vertel mij meer over fietslease

Fiets leasen zakelijk

  • jouw medewerkers binnen 5 werkdagen op de e-bike
  • e-bikes, cargobikes en speed pedelecs van meer dan 100 bekende merken
  • vliegensvlug een eigen fietsregeling met onze hulp
  • één aanspreekpunt en verzamelfactuur voor al jouw mobiliteit
  • standaard een vaste bijtelling van 7%
  • inclusief 24/7 pechhulp

 

Meer informatie voor mij als werknemer

Een fietsplan voor jouw organisatie

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en voordelen, zodat jij het maximale uit onze fietsregeling haalt. Multilease heeft verschillende oplossingen voor mobiliteit, waarvan fietslease er een is. Kies je voor fietslease van Multilease, dan kies je voor gemak: Een aanspreekpunt en een verzamelfactuur voor al jouw mobiliteit. 

Jouw medewerkers zijn altijd mobiel

We maken het ook jouw collega's makkelijk. Ze bestellen hun fiets bij de dealer met een PIN code. Na het geven van akkoord gaat levering razendsnel. Binnen 5 werkdagen springt jouw personeel al op een nieuwe e-bike. 

Gun jouw medewerkers de beste fietsdeal: vraag nu informatie aan

Zakelijk e-bike leasen met Multilease Fietslease

Zakelijke leasefiets, een paar veelgestelde vragen

Waarom is Multilease Fietslease interessant voor mij als werkgever?
Een fiets leasen voor je medewerkers is een goede investering. Je collega's bewegen meer, de organisatie draagt bij aan een beter milieu, het stimuleert duurzamer gedrag en je profiteert van fiscaal voordeel. Verder draagt het ook bij aan het verbeteren van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Lease je bij ons, dan weet je zeker dat we het jouw collega's makkelijk maken. Bestellen is simpel en levering gaat razendsnel. Wij zorgen voor onderhoud van de fietsen en daar hoeven jouw medewerkers weinig voor te doen. Zelf een band plakken is verleden tijd, want ook daar komen we graag voor langs.

Wat moet ik betalen om mijn medewerkers een zakelijke leasefiets aan te bieden?
Dat is afhankelijk van de fietsregeling. Wij adviseren je graag wat voor jouw organisatie het beste is en vertellen je alles over de kosten voor jou en je medewerkers.

Wat is het effect van een leasefiets op de kilometervergoeding?
Voor de afgelegde woon-werkkilometers met de leasefiets heeft de werknemer geen recht op de onbelaste kilometervergoeding. Voor de dagen en/of kilometers dat de werknemer met een alternatief vervoersmiddel reist mag je de kilometervergoeding blijven uitkeren. Werkgever en werknemer moeten aannemelijk kunnen maken dat deze woon-werkkilometers niet met de leasefiets, maar met de auto of het openbaar vervoer zijn afgelegd.

Meer vragen en antwoorden bekijken

Meer weten?

Bel ons op 088 - 088 0525 of laat hier een berichtje voor ons achter.

Een paar andere suggesties voor jou