Een Multilease leasefiets van de zaak

#DUURZAAM #VOORDELIG #GEMAK #SNEL

Trap jij ook al lachend de files voorbij op jouw fiets van de zaak? Fietsen is gezond en sinds 1 januari 2020 is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Voor een vast bedrag per maand lease jij zonder zorgen een fiets, inclusief onderhoud en zonder grote investering. Met Multilease leasefiets draag jij bij aan een beter milieu en sta je voortaan niet meer in de file. Fietslease is niet per definitie verplicht voor woon werkverkeer. Iedere werknemer mag en kan er gebruik van maken. 

Ja, ik wil een leasefiets

Daarom een fiets leasen zakelijk

  • al binnen 5 werkdagen rijden
  • e-bikes, cargobikes en speed pedelecs van meer dan 100 bekende merken als Cortina, Giant en Batavus
  • slechts 25 euro eigen risico bij schade en 0 euro bij diefstal
  • onderhoud op maximaal 25 km of op locatie
  • inclusief 24/7 pechhulp, dus nooit meer zelf een band plakken
     

Wil je jouw medewerkers een zakelijke leasefiets bieden? Check hier alle voordelen.

Kies jouw nieuwe e-bike

Speciaal voor jou hebben we alleen de allerbeste e-bikes en fietsen geselecteerd. Je profiteert onder andere van hoge korting, goede verzekeringsvoorwaarden en btw-voordeel.  

Zorgeloos fiets leasen bij Multilease

Bij ons lease je voor een all-in prijs. Je betaalt alleen voor het laden, bijtelling (van slechts 7%) en eventuele eigen bijdrage. Wij zorgen ervoor dat jouw fiets goed onderhouden wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak in te plannen voor onderhoud.

Fietslease

Hoeveel kost dat jou?

Een fiets leasen duur? Helemaal niet! Selecteer hieronder de fiets van jouw voorkeur en voer de overige gegevens in. Je ziet direct een berekening van de maandelijkse netto kosten per maand. Verder zie je welk bedrag je kwijt bent als je de fiets zelf aanschaft. Dit voordeel kan al oplopen tot de €1.000,- per fietslease. 

Een paar veelgestelde vragen over Multilease Fietslease

Waarom is Multilease Fietslease interessant voor mij als werknemer?
Naast dat je meer beweging krijgt en profiteert van fiscaal voordeel, fiets je bij ons volledig zorgeloos. Je least all-in. Je betaalt alleen het laden, de bijtelling (slechts 7%) en de eventuele eigen bijdrage. Bestellen is simpel en levering gaat razendsnel. Wij zorgen dat de fietsen tiptop in orde blijven. Zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Zelf een band plakken is verleden tijd. Daar komen we graag voor langs.

Wat zit er in het maandbedrag?
Je least de fiets voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zit het gebruik van de fiets, de verzekering, 24/7 pechhulp, onderhoud en een leenfiets. Dat is pas zorgeloos fietsen.

Kan ik naast mijn auto ook een fiets leasen?
Dat is afhankelijk van de regeling van jouw werkgever, maar het is fiscaal mogelijk om zowel een fiets als een auto te leasen.

Bekijk meer vragen en antwoorden

Meer weten?

Bel ons op 088 - 088 0525 of laat hier een berichtje voor ons achter.

Een paar andere suggesties voor jou