Multilease Brandstofbeheer

Uw brandstofbeheer overzichtelijk en gemakkelijk? Dat kan via Multilease. Wanneer u kiest voor brandstof bij uw leaseauto ontvangt u een Multilease pas van MultiTankcard (MTc). Via de website van MultiTankcard zijn verschillende diensten voor u en uw bestuurders beschikbaar.

Brandstof declareren

Het declareren van brandstof kunt u online snel en makkelijk regelen. Na het invoeren van de declaratie, levert u de originele tankbon bij uw wagenparkbeheerder in. De wagenparkbeheerder accordeert de originele bon, waarna u binnen zeven dagen het geld op uw rekening heeft staan.

Via het MTc Driver Dashboard kunt u uw tanktransacties overal en direct declareren, zelfs tijdens uw vakantie. Na accordering wordt de declaratie verwerkt en wordt het bedrag overgemaakt.

De verwerking van declaraties alsmede de uitbetaling van het bedrag wordt gefaciliteerd door MultiTankcard.

Brandstofpas blokkeren

Bent u de brandstofpas kwijt of is deze gestolen? Lees hier wat te doen.

Advies over prijsbewust tanken

Via de website van MultiTankcard kunt u op de hoogte gehouden worden over prijsbewust tanken en de prijzen van de brandstof in uw omgeving of van de omgeving waar u vaak tankt. U meldt u als volgt aan voor deze informatieservice: op de bestuurder omgeving van MultiTankcard gaat u naar de button ‘Algemeen’. Vervolgens klikt u op ‘Persoonsgegevens’ om uw postcode en e-mailadres op te geven. Hierna ontvangt u de informatie.

Brandstofverbruik

Op de bestuurdersomgeving kunt u tevens een overzicht opvragen van alle transacties en uw brandstofverbruik bekijken. Voor meer informatie over brandstofverbruik kunt u onze richtlijnen downloaden. Bekijk ook de tips van ‘Het Nieuwe Rijden’ om het brandstofverbruik te verminderen.

Meer informatie over Multilease brandstofbeheer?

Wilt u meer informatie over Multilease brandstofbeheer of uw brandstofpas? Neem contact op met uw wagenparkbeheer of met onze adviseurs.