Multilease Brandstofbeheer

Jouw brandstofbeheer overzichtelijk en gemakkelijk? Dat kan via Multilease. Wanneer jij kiest voor brandstof bij jouw leaseauto ontvang je een Multilease pas van MultiTankcard (MTc). Via de website en app van MultiTankcard zijn verschillende diensten voor jou en jouw leaserijders beschikbaar.

Brandstof declareren

Het declareren van brandstof kun je snel en makkelijk regelen. Na het invoeren van de declaratie, lever je de originele tankbon bij jouw wagenparkbeheerder in. De wagenparkbeheerder accordeert de originele bon, waarna je binnen zeven dagen het geld op jouw rekening heeft staan.

Via de app MultiTankcard Next kun je jouw tanktransacties overal en direct declareren, zelfs tijdens jouw vakantie. Na accordering wordt de declaratie verwerkt en wordt het bedrag overgemaakt.

De verwerking van declaraties alsmede de uitbetaling van het bedrag wordt gefaciliteerd door MultiTankcard.

Vanaf 1 maart 2023 is het niet meer mogelijk om het gebruik van Franse tolwegen met de internationale (DKV) tankpas af te rekenen. 
 
Afrekenen Franse tolwegen na 1 maart
Bij incidenteel gebruik van de Franse tolwegen adviseert MultiTankcard om gebruik te maken van een ander betaalmiddel, zoals bijvoorbeeld een creditcard of bankpas. Om de gemaakte kosten zakelijk af te kunnen trekken, maak je een foto van het bonnetje en declareer je deze via de MultiTankcard-app. 
 
Wanneer je vaak gebruik maakt van de tolwegen in Frankrijk, is de aanschaf van een tolkastje geen overbodige luxe. De ANWB heeft verschillende tolbadges beschikbaar en met dit apparaatje hoef je voortaan niet meer in de rij te staan bij de tolpoort. 
 

Brandstofpas blokkeren

Ben je de brandstofpas kwijt of is deze gestolen? Lees hier wat te doen.

Advies over prijsbewust tanken

Via de website van MultiTankcard kun je op de hoogte gehouden worden over prijsbewust tanken en de prijzen van de brandstof in jouw omgeving of van de omgeving waar je vaak tankt. Je meldt je als volgt aan voor deze informatieservice: op de bestuurder omgeving van MultiTankcard ga je naar de button ‘Algemeen’. Vervolgens klik je op ‘Persoonsgegevens’ om jouw postcode en e-mailadres op te geven. Hierna ontvang je de informatie.

Brandstofverbruik

In de app kun je een overzicht bekijken van alle transacties en jouw brandstofverbruik zien. Voor meer informatie over brandstofverbruik kun je onze richtlijnen downloaden.

Meer informatie over Multilease brandstofbeheer?

Wil je meer informatie over Multilease brandstofbeheer of jouw brandstofpas? Neem contact op met jouw wagenparkbeheer of met onze adviseurs.