Altijd stand-by met onze app Multilease | Voor leaserijders

#NIEUWS #SERVICE #INFORMATIEF #HANDIG

Rij jij in een Multilease leaseauto? Weet dan dat wij altijd stand-by voor jou zijn als jij ons nodig hebt. Bij nood kun je ons op ieder uur van de dag bellen. Is jouw vraag minder urgent, dan vind je het antwoord vast in onze app voor leaserijders. Gratis te downloaden, vol met handige informatie en praktische tools voor jou én jouw leaseauto. Én ook op ieder moment te raadplegen.

Download de app via Google Play StoreDownload de app via App Store

Heb je de app al gedownload maar lukt het je niet om deze te activeren? Stuur ons dan een berichtje door onderstaand formulier in te vullen.

Onderweg of op de bank: snel geholpen

De app Multilease | Voor leaserijders geeft niet alleen antwoord op allerlei vragen, de handige tool biedt ook extra inzichten. Dus of je nu langs de kant van de weg staat of 's avonds op de bank zit, raadpleeg de app als je een vraag hebt. De app zit boordevol weetjes, zoals in welk land je mag rijden, waar je het laatst getankt of geladen hebt en wanneer jouw auto ongeveer (weer) onderhoud nodig heeft. Ook bel je snel met Multilease als je direct hulp nodig hebt.

Kom meer te weten over jouw leaseauto

Wat kun je allemaal met de app? Een kleine opsomming:

Auto- en contractgegevens

De fiscale waarde, kilometerstand, onderhoudshistorie en groene kaart als de auto via Multilease is verzekerd. Ook zie je of vervangend vervoer of winterbanden onderdeel uitmaken van jouw contract. Waar jij precies recht op hebt, vraag je na bij jouw wagenparkbeheerder.

Alle ins & outs voor jou als leaserijder

De richtlijnen voor gebruik en onderhoud, tips wat je kunt doen bij pech en schade en scores van jouw rijgedrag o.b.v. gereden kilometers, bekeuringen, schade en verbruik. Plus actuele overzichten van schades, bekeuringen en tankingen of laadmomenten. Een boete ontvangen waar je 't niet mee eens bent? Maak eenvoudig bezwaar via de app.

Volg jouw nieuwe leaseauto

Stap je binnenkort in een Multilease auto of wordt jouw huidige Multilease auto vervangen door een nieuwe? Volg dan de status van deze nieuwe auto. Je ziet de bestelgegevens en de verwachte leverdatum. En lees gelijk wat je moet doen voor het inleveren van je andere auto.

Download de app 'Multilease | Voor leaserijders'

Google Play StoreApp Store

Meer weten over de app?

Bel ons op 088 - 088 0525 of laat hieronder een berichtje voor ons achter. Lukt het je niet om de app te activeren? Laat dit ons dan ook weten via onderstaand formulier.

Jouw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van jouw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen over de app voor leaserijders

App Multilease | Voor leaserijders

 • Ik krijg een melding dat mijn e-mailadres niet bekend is, hoe kan dit?

  Het e-mailadres dat je doorgeeft moet bij Multilease bekend zijn, anders kunnen we je geen toegang geven tot de app. Heb je een ander e-mailadres gebruikt? Probeer dan nogmaals je account te activeren met het juiste e-mailadres. Is jouw e-mailadres niet bij ons bekend, stuur ons dan een berichtje en vermeld daarbij jouw kenteken. Wij gaan dan voor jou aan de slag.

 • Ik heb meerdere auto's gehad, maar zie er maar één. Klopt dat?

  Ja dat kan kloppen. Je ziet alleen de auto('s) die momenteel rijden en waar jij als leaserijder bij staat aangegeven. Als de auto is ingeleverd is de informatie niet meer zichtbaar en start je weer met een schone lei.

 • Ik heb de leaseauto overgenomen van een collega, welke informatie zie ik dan?

  Je ziet alleen de informatie die voor jezelf van toepassing is. Zo zie je wel jouw tankingen of laadmomenten en bekeuringen, maar niet die van jouw collega. Wat je wel kunt zien is de onderhoudshistorie van de auto. Dit is voor jou nuttige informatie want dan weet je wat er met de auto is gebeurd en ook wanneer er weer onderhoud nodig is.

 • Ik zie niet al mijn laadmomenten staan, waar vind ik die?

  De informatie over laadmomenten wordt niet à la minute uitgeleverd, er kan een behoorlijke periode overheen gaan. Vandaar dat dit niet direct inzichtelijk is.

 • Is de app voor alle Multilease leaserijders te gebruiken?

  De app kan door alle Multilease leaserijders worden gebruikt. Er zijn wel een aantal restricties:

  1. Er moet een e-mailadres van de leaserijder bekend zijn bij Multilease.
  2. Als een wagenparkbeheerder niet wil dat leaserijders de app gebruiken, kan gebruik van de app worden uitgezet voor dit bedrijf.
 • Hoe kan ik mijn Multilease app activeren?

  Download de app op jouw telefoon. Bij het openen van de app wordt gevraagd om een e-mailadres. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij Multilease bekend is. Naar dit e-mailadres wordt een activatiecode gestuurd. Maak vervolgens met deze code de registratie af. Je hebt nu toegang tot jouw leaseauto gegevens.

Snel te regelen via onze website