De Multilease servicebelofte

Wij beloven jou:Onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service

Onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service, dat belooft Multilease jou. Altijd. Dit betekent dat je van ons op aan kan. Op welk vakgebied dan ook. En op ieder moment. Heb je vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, je leest het goed. Multilease geeft deze garantie. Onbeperkt en hoogstpersoonlijk. We zijn er voor onze klanten. Altijd. Of dat nu is voor een lekkere kop koffie en een gewoon goed gesprek. Of om de laatste onderhoudsbeurt te bespreken. Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht en die krijgen ze ook. Zonder uitzonderingen. Dat maakt het prettig zaken doen.

Robert Zitter Algemeen directeur
Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht en die krijgen ze ook. Zonder uitzonderingen.
Robert Zitter

Snel reactie van ons. Dat doen we altijd.

Je wilt natuurlijk veilig en comfortabel blijven rijden in een goed onderhouden leaseauto. Dus als je vragen hebt met betrekking tot het onderhoud van jouw auto, is het wel zo prettig dat je direct antwoord van ons krijgt. Wij beantwoorden deze vragen áltijd binnen één werkdag. Duidelijk en met persoonlijke aandacht. Daar kun je op rekenen.

Dick van Dockum Teamleider Reparatie, Onderhoud en Banden
Op al jouw onderhoudsvragen geven wij snel een persoonlijke reactie!
Dick van Dockum

Schade?Dan wil je graag direct jouw verhaal kwijt

Een ongelukkig moment en schade aan de leaseauto. Dat is al vervelend genoeg. Dan is het heel fijn om te weten dat je bij ons direct jouw verhaal kwijt kunt. We staan dag en nacht (samen met onze partners) voor jou klaar en luisteren eerst aandachtig. En natuurlijk proberen we je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Met persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Gegarandeerd.

Ronald Kersten Medewerker schade
Schade? We staan dag en nacht (samen met onze partners) voor jou klaar.
Ronald Kersten

De keuze is gemaakt en je wilt snel een offerte.Dit regelen we.

Een nieuwe leaseauto. Je bent er al een tijdje mee bezig. Opties bekeken en knopen doorgehakt. Wat rest is een offerte op maat want je wilt gaan rijden. Snel schakelen. Dat doen we. Wij gaan direct aan de slag. Zodat je snel dé offerte ontvangt voor de auto die je graag wilt gaan rijden. Daar kun je van op aan. Zeker weten.

Waar een wil is, is een weg. We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies. Daar gaan we voor.

Wij kennen onze markt, producten en diensten van binnen en buiten. Zo goed willen we jou ook leren kennen. Dat begint met goed luisteren. Op die manier kunnen we je een op maat gesneden advies bieden. Ga er maar vanuit, we vinden altijd een oplossing binnen jouw wensen. Linksaf of rechtsaf. We vinden de juiste weg. Gegarandeerd.

Martin Schönau Accountmanager
We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies.
Martin Schönau
Stuur een bericht
Ben je al klant van Multilease?
Jouw bericht gaat over:
Door dit bericht te versturen, stem je in met ons privacybeleid.