Afspraak maken voor inleveren van de auto

Voor leaseauto's aan het eind van het contract

Heeft u een verzoek ontvangen van Multilease om een afspraak te maken voor het inleveren van de leaseauto? Vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier is in te vullen tot vijf werkdagen voor de einddatum van het leasecontract.

Let op! Op dit moment is het alleen mogelijk om uw auto bij een Europcar vestiging in te leveren. Dit ivm aangescherpte maatregelen rondom het corona virus, waardoor de partij die dit voor ons verzorgt tijdelijk gesloten is.

Kiest u voor het inleveren van de auto bij een Europcar vestiging, dan wordt in uw bijzijn een inspectierapport opgesteld (de innamestatus is definitief).

Tip: Lees voor het maken van de afspraak de informatie over het inleveren van de leaseauto, klik hier voor de inleverinstructie.

NB. Dit formulier is voor leaseauto's waarvan het leasecontract binnen een maand eindigt. Voor het inleveren van andere leaseauto's of Europcar huurauto's klik hier.

Inname afspraak maken
Voorkeur voor tijdsblok
De leaseauto inleveren bij een Europcar vestiging kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:00 uur. Het is niet mogelijk om de auto in te leveren bij de vestigingen Amsterdam RAI, Amsterdam Overtoom en op de luchthavens. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging: https://www.europcar.nl/vestigingen
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.