Afspraak maken voor inleveren van de auto

Voor leaseauto's aan het eind van het contract

Heeft u een verzoek ontvangen van Multilease om een afspraak te maken voor het inleveren van de leaseauto? Vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier is in te vullen tot vijf werkdagen voor de einddatum van het leasecontract.

Om het onze klanten makkelijk te maken, kunt u bij Multilease kiezen uit de volgende mogelijkheden: inleveren bij een Europcar vestiging bij u in de buurt of inleveren op een locatie naar keuze. Indien u een nieuwe leaseauto ophaalt, kunt u de auto inleveren bij de dealer.

Tip: Lees voor het maken van de afspraak de informatie over het inleveren van de leaseauto, klik hier voor de inleverinstructie.

NB. Dit formulier is voor leaseauto's waarvan het leasecontract binnen een maand eindigt. Voor het inleveren van andere leaseauto's of Europcar huurauto's klik hier.

Inname afspraak maken
Voorkeur voor tijdsblok
Inleveradres
De leaseauto inleveren bij een Europcar vestiging kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:00 uur. Het is niet mogelijk om de auto in te leveren bij de vestigingen Amsterdam RAI, Amsterdam Overtoom en op de luchthavens. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging: https://www.europcar.nl/vestigingen
Adres
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.