Afspraak maken voor inleveren van de auto

Voor leaseauto's aan het eind van het contract

Heeft u een verzoek ontvangen van Multilease om een afspraak te maken voor het inleveren van de leaseauto? Vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier is in te vullen tot vijf werkdagen voor de einddatum van het leasecontract.

Op dit moment is het de voorkeur om uw auto bij een Europcar vestiging in te leveren. Kiest u voor het inleveren van de auto bij een Europcar vestiging, dan wordt in uw bijzijn een inspectierapport opgesteld.

Een andere mogelijkheid is om uw “oude” leaseauto achter te laten bij de leverende dealer van uw nieuwe auto. De auto wordt dan op een later tijdstip geïnspecteerd en zal er een inspectie rapport opgesteld worden. Kiest u dan voor de inleverlocatie "Elders" optie vul in het opmerking veld de locatie en de contactpersoon van de dealer in. De auto zal dan vanaf die locatie worden opgehaald en direct naar onze innamelocatie worden getransporteerd. (Dit kan alleen als er een nieuwe leaseauto van Multilease wordt geleverd!)

Tip: Lees voor het maken van de afspraak de informatie over het inleveren van de leaseauto, klik hier voor de inleverinstructie.

NB. Dit formulier is voor leaseauto's waarvan het leasecontract binnen een maand eindigt. Voor het inleveren van andere leaseauto's of Europcar huurauto's klik hier.

Inname afspraak maken
De leaseauto inleveren bij een Europcar vestiging kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:00 uur. Het is niet mogelijk om de auto in te leveren bij de vestigingen Amsterdam RAI, Amsterdam Overtoom en op de luchthavens. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging: https://www.europcar.nl/vestigingen. Eventueel is het ook mogelijk om de leaseauto achter te laten bij de dealer waar je jouw nieuwe auto geleverd krijgt. Kies dan hieronder voor inleverlocatie "Elders" en vul degegevens van de dealer in.
Wilt u de auto niet bij een Europcar inleveren maar bij de dealer achterlaten? De auto wordt dan op een later tijdstip geïnspecteerd en dan zal er een inspectie rapport opgesteld. Vul in onderstaande velden de naam, contactpersoon en de adresgegevens van de dealer/locatie in waar de auto moet worden opgehaald.
     

 
Voorkeur voor tijdsblok
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.