Inname afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een inname afspraak in te plannen. Wij verzoeken u dit graag minimaal een week voordat uw auto ingenomen dient te worden te doen. Inleveren van de leaseauto kan op twee manieren: bij een Europcar vestiging of op locatie.

1) Inleveren bij een Europcar vestiging:

U kunt uw auto van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur inleveren bij één van de 31 Europcar vestigingen verspreid over Nederland (Luchthavens, Amsterdam RAI en Amsterdam Overtoom zijn uitgesloten). De auto wordt hier ter plaatse geïnspecteerd door een medewerker van ons zusterbedrijf Europcar. Indien gewenst kunt u direct per e-mail een rapportage ontvangen van de inname.

2) Inname op locatie:

Tevens is een innameafspraak op locatie mogelijk. Hiervoor staan 5 werkdagen om een inspecteur in te kunnen schakelen. De afdeling planning van onze transporteur neemt dan naar aanleiding van onderstaand formulier contact met u op om een afspraak in te plannen. Let wel, u blijft verantwoordelijk voor de staat van de auto tot het moment dat de auto op ons centrale inname centrum in Delfgauw is geïnspecteerd. Indien u een elektrische auto inlevert, het vriendelijke verzoek deze met een opgeladen accu achter te laten.

Eventueel: auto achterlaten bij de dealer
U kunt eventueel ook de auto achter laten bij de dealer, waar u uw nieuwe auto afgeleverd krijgt. De auto zal door een chauffeur op een later tijdstip (binnen een werkdag) worden opgehaald en getransporteerd naar de centrale inname locatie. Let wel, u blijft verantwoordelijk voor de staat van de auto tot het moment dat de auto op ons centrale innamecentrum in Delfgauw is geïnspecteerd. De chauffeur, zal meerderde foto’s maken van de staat van het voertuig voordat hij deze transporteert.

Inname afspraak maken
Voorkeur voor tijdsblok
Indien u de leaseauto wilt inleveren bij een Europcar vestiging, kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging voor u: https://www.europcar.nl/vestigingen
Inleveradres
Adres
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.