Multilease App | Voor uw leaserijders

Speciaal voor onze klanten heeft Multilease een app laten ontwikkelen die alleen door leaserijders van een Multilease leaseauto gebruikt kan worden. Deze dienst bieden wij onze klanten gratis aan, wagenparkbeheerders kunnen via onderstaand formulier aangeven of ze van deze dienst gebruik willen maken. Pas nadat de wagenparkbeheerder toestemming gegeven heeft voor gebruik, kunnen de leaserijders toegang krijgen tot de app.

De app 'Multilease | Voor leaserijders' is bedoeld om de leaserijders op ieder gewenst moment inzicht te geven in het leasecontract én activiteiten. Zo kunnen ze een overzicht bekijken van het contract (o.a. looptijd, autogegevens, fiscale waarde) en scores bijhouden op het gebied van brandstof, gereden kilometers, schade en bekeuringen. Ook biedt de app informatie over wat te doen bij schade en pech, een berijdersboekje met handige tips en een overzicht met nieuws- en serviceberichten.

Wilt u meer weten over de app of gebruik maken van deze dienst? Vul dan het formulier in om toestemming te geven zodat uw leaserijders de app mogen gebruiken. Binnen één werkdag wordt de toegang voor uw leaserijders vervolgens geactiveerd. Zij kunnen hier meer lezen over het installeren van de app.

Formulier Toestemming gebruik geven