Multilease Connected

Door Multilease Connected krijgt u als wagenparkbeheerder toegang tot waardevolle informatie aangaande uw wagenpark. Deze informatie maakt het optimaliseren van uw beheer nog eenvoudiger. Tegelijkertijd profiteren uw leaserijders van aanvullende diensten, die ze voornamelijk gemak opleveren.

Hoe werkt Multilease Connected?

 1. In de leaseauto's wordt car telematica ingebouwd. Dit registratiesysteem houdt diverse gegevens bij (met inachtneming van de privacywetgeving). Bijvoorbeeld kilometerstand, ritten, rijstijl en actuele locatie van de auto.
 2. De gewenste gegevens zijn in te zien voor de wagenparkbeheerder via een online portal. Via één dashboard is fleetmanagement mogelijk. De wagenparkbeheerder kan hierbij zelf bepalen waarop gestuurd kan worden door het aanzetten van alerts. Hierbij zijn de locatiegegevens die door leaserijders zijn aangeduid als privé niet zichtbaar.
 3. De leaserijder kan door middel van een app rittenregistratie bijhouden (zakelijke rit, woon-werkverkeer of privérit). In de app zitten handige tools geïntegreerd die zorgen voor meer rijgemak. Zo maken navigatie, flitsmeister en een rijstijlcoach onderdeel uit van de app. Op basis van de actuele locatie worden ook tankstations en parkeergelegenheden in de buurt getoond. Optioneel kan er ook voor worden gekozen om het betalen van parkeerkosten via de app mogelijk te maken.

Meer informatie over de toepassingen Rijstijlcoach en Rittenregistratie vindt u hieronder.

Voordelen Multilease Connected

Voor de wagenparkbeheerder:

 • Ritplanning efficiënter doordat actuele locaties van de auto's bekend zijn
 • Sturing op rijstijl en efficiënte inzet voertuigen
 • Via het online portal is fleetmanagement in één dashboard te zien
 • Brandstofverbruik is inzichtelijk (optioneel). De tankingen en tankbewegingen zijn uit te lezen via het online portal. Dit wordt vertaald naar een analyse in gebruik
 • Voertuigen zijn snel uit te rusten met dit systeem, bij aflevering van de auto maar ook tijdens de looptijd van het contract

Voor de leaserijder:

 • Bewustwording van de rijstijl. Per rit wordt een score gegeven met tips hoe deze te verbeteren. Monitoring en coaching in één!
 • Eenvoudige, sluitende rittenregistratie conform de voorschriften van de Belastingdienst
 • Tanklocaties en parkeergelegenheid in de buurt van locatie worden getoond
 • Parkeren per minuut mogelijk (optioneel)
 • Navigatie en flitsmeister zijn geïntegreerd in de app

 

Meer informatie over Multilease Connected?

Wilt u meer informatie over Multilease Connected? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs of uw accountmanager. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Downloaden van de app kan in de App Store of de Google Play store

 • Multilease Rijstijlcoach

  Multilease Rijstijlcoach

  Uw medewerkers zijn óók op de weg het visitekaartje van het bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat ze zich met een representatieve rijstijl op de weg begeven. Tevens zorgt een goede rijstijl voor het verminderen van het brandstof verbruik, de CO2 uitstoot en het aantal schades.

  Read more
 • Multilease Rittenregistratie

  Multilease Rittenregistratie

  U wilt dat er een goede rittenadministratie wordt bijgehouden. Met onze car telematica systemen worden automatisch alle ritten geregistreerd, de leaserijder hoeft alleen de ritten te labelen met zakelijk of privé.

  Read more