Multilease Connected

Een auto kan met behulp van car telematica hele waardevolle informatie doorgeven. Informatie die het bedrijf veel inzicht geeft en de leaserijder veel gemak! Met Multilease Connected heb je als wagenparkbeheerder toegang tot een online platform waarin diverse wagenparkgegevens zijn opgenomen. Multilease zorgt indien gewenst dat de leaseauto bij aflevering is voorzien van een registratie systeem. Ook op een later moment kan dit eenvoudig worden ingebouwd. De leaserijder kan met de app een waterdichte en door de belastingdienst goedgekeurde rittenregistratie bijhouden en kan in de app gebruik maken van navigatie, flitsmeister en parkeren. Alles in éen app!

Hoe werkt Multilease Connected?

 1. In de leaseauto's wordt car telematica ingebouwd. Dit registratiesysteem houdt diverse gegevens bij (met inachtneming van de privacywetgeving). Bijvoorbeeld kilometerstand, ritten, rijstijl en actuele locatie van de auto.
 2. De gewenste gegevens zijn in te zien voor de wagenparkbeheerder via een online portal. Via één dashboard is fleetmanagement mogelijk. De wagenparkbeheerder kan hierbij zelf bepalen waarop gestuurd kan worden door het aanzetten van alerts. Hierbij zijn de locatiegegevens die door leaserijders zijn aangeduid als privé niet zichtbaar.
 3. De leaserijder kan door middel van een app rittenregistratie bijhouden (zakelijke rit, woon-werkverkeer of privérit). In de app zitten handige tools geïntegreerd die zorgen voor meer rijgemak. Zo maken navigatie, flitsmeister en een rijstijlcoach onderdeel uit van de app. Op basis van de actuele locatie worden ook tankstations en parkeergelegenheden in de buurt getoond. Optioneel kan er ook voor worden gekozen om het betalen van parkeerkosten via de app mogelijk te maken.

Meer informatie over de toepassingen Rijstijlcoach en Rittenregistratie lees je hieronder.

Voordelen Multilease Connected

Voor de wagenparkbeheerder:

 • Ritplanning efficiënter doordat actuele locaties van de auto's bekend zijn
 • Sturing op rijstijl en efficiënte inzet voertuigen
 • Via het online portal is fleetmanagement in één dashboard te zien
 • Brandstofverbruik is inzichtelijk (optioneel). De tankingen en tankbewegingen zijn uit te lezen via het online portal. Dit wordt vertaald naar een analyse in gebruik
 • Voertuigen zijn snel uit te rusten met dit systeem, bij aflevering van de auto maar ook tijdens de looptijd van het contract

Voor de leaserijder:

 • Bewustwording van de rijstijl. Per rit wordt een score gegeven met tips hoe deze te verbeteren. Monitoring en coaching in één!
 • Eenvoudige, sluitende rittenregistratie conform de voorschriften van de Belastingdienst
 • Tanklocaties en parkeergelegenheid in de buurt van locatie worden getoond
 • Parkeren per minuut mogelijk (optioneel)
 • Navigatie en flitsmeister zijn geïntegreerd in de app


Wil je alvast wat meer zien? Bekijk dan deze video:

 

 

Meer informatie over Multilease Connected?

Wil je meer informatie over Multilease Connected? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs of uw accountmanager. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Downloaden van de app kan in de App Store of de Google Play store