Multilease Connected, de slimme tool voor jouw wagenpark

#INZICHT #EFFICIENT #KOSTENBEWUST #RITTENREGISTRATIE

Maakt jouw wagenpark ook deel uit van de spil van het bedrijf? Rust jouw leaseauto's dan uit met slimme technologie! Met Multilease Connected heb jij rechtstreeks zicht op (bijna) alle bewegingen van jouw wagenpark. Superhandig om snel te kunnen schakelen met de planning van jouw bussen. Of om alvast voor te sorteren voor de dag van morgen. Zo zit je er altijd bovenop! Efficiënt én kostenbewust.

Waarom kiezen voor Multilease Connected?

 • optimaliseer jouw wagenparkbeheer
 • efficiënte ritplanning van jouw bedrijfswagens
 • actieve sturing op rijstijl
 • fleet management via één online dashboard
 • sluitende rittenregistratie conform de Belastingdienst voorschriften

 

Wat kan er allemaal met deze slimme tool?

Inzicht en grip op jouw bedrijfswagens

Via een beheerportal heb jij real-live zicht op waar jouw bedrijfswagens uithangen. Dit kun je volgen, of je stelt alerts in waarmee jij per e-mail op de hoogte wordt gesteld als er iets uitzonderlijks gebeurt. Zo hou jij je vloot op afstand in de gaten en grijp je in wanneer het nodig is. De tool is ook nog optioneel uit te breiden met berijders id (wie rijdt wanneer in welke auto) en een dashcam.

Rittenregistratie goedgekeurd voor de Belastingdienst

Geen schriftjes meer met ritten of bedenken van welke rit die ontbrekende kilometers zijn. De ritten zijn supereenvoudig bij te houden via de app. Jouw collega labelt de rit met privé, zakelijk of woon-werkverkeer en de rit wordt opgeslagen. Volledig automatisch, veilig en volgens de voorschriften van de Belastingdienst. Daar heb je geen omkijken meer naar!

Actief gecoached door rijstijl monitoring

Een goede chauffeur hoeft niet altijd het beste of het milieuvriendelijkste te rijden, niet? Met de rijstijlcoach ontvangen jouw collega's tips hoe ze nog beter voor de dag kunnen komen. Onderling kun je zelfs een competitie starten wie de beste chauffeur is. Goed voor de eigen bewustwording en voor de uitstraling van jouw bedrijf!

Alles in één voor jouw collega

Voor jouw collega heeft de app meerdere handigheidjes in petto! Via één tool heeft 'ie namelijk toegang tot de rittenregistratie, de rijstijlcoach, navigatie, flitsmeister en tips voor tankstations en parkeerplaats in de buurt. En als jij ervoor kiest, kunnen de parkeerkosten ook via de app worden betaald. Zo wordt een zakelijke rit wel heel erg efficiënt!

Houd bij wie er in de poolauto rijdt

Worden jouw leaseauto's door verschillende collega's gebruikt? Breid Multilease Connected dan uit met een kaartreader in de auto. De kaartreader installeer je in de auto waar jij wilt, en de collega's houden hun pasje of dongel tegen de reader voordat de rit begint. Zo weet je precies wie wanneer in de poolauto heeft gereden.

Kies voor nuttige informatie van jouw wagenpark

In deze situaties is Multilease Connected ideaal:

 • je wilt niet achter de feiten aanlopen en direct kunnen bijsturen.
 • je bent wel benieuwd hoe jouw naam in het straatbeeld verschijnt.
 • je hebt geen zin om de rittenregistratie zelf uit te dokteren.
 • je wilt tevreden klanten die blij zijn met jouw punctualiteit.
 • je daagt jouw collega's graag uit om nog beter te worden.
 • en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

 

Multilease Connected in beeld: bekijk deze video

Meer informatie over Multilease Connected?

Wil je meer informatie over Multilease Connected? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs of jouw accountmanager. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Downloaden van de app kan in de App Store of de Google Play store