Over ons

#MOBILITEIT #MENSEN #EXPERTISE #SNELHEID

Meer dan welkom bij Multilease! Leuk dat je meer over ons wil weten.

Mobiliteit is waar het bij ons draait: in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om producten of diensten of een volledige transitie van mobiliteit binnen een organisatie. Heb jij een uitdaging met de mobiliteit van jouw bedrijf? Je kunt bij ons terecht voor mobiliteitsoplossingen- en transities voor en door mensen. Hierbij staan mensen, expertise en snelheid altijd centraal.

Onze mensen

Menselijkheid in een digitale wereld. De kracht van onze organisatie zijn onze mensen. Hier zijn we onderscheidend in, want er is maar 1 Ed. Of 1 Lisette. Zij weten wat er bij de klant gebeurt, wat er speelt en wat er belangrijk is. Door een vaste contactpersoon weet je met wie je zaken doet. Juist in een digitale wereld vinden wij het belangrijk om transparant en open te zijn. We laten graag de mensen achter ons bedrijf zien en staan altijd klaar om te helpen. Daarom geven wij ook onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service.

Robert Zitter Algemeen directeur
Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht en die krijgen ze ook. Zonder uitzonderingen.
Robert Zitter

Onze expertise

Geen mobiliteitsuitdaging is ons te gek! Wij denken graag in oplossingen en leveren mobiliteit in de breedste zin van het woord. Wij hebben experts op elk mobiliteitsgebied, zo weten we precies welke oplossing het beste bij jouw wensen past. Je bent bij ons verzekerd van een advies op maat.

Onze snelheid

Snelheid vinden wij belangrijk. Dit ervaar je bij ons op verschillende manieren:

Dichtbij de klant

Soms krijg je van ons advies terwijl je er niet om gevraagd hebt. Of waarvan je niet eens wist dat je het nodig had. Doordat wij dichtbij onze klanten staan, weten we wat er speelt. En dus ook waar jij snel mee geholpen bent.

Snel schakelen

De wereld om ons heen verandert. Om hierop voor te sorteren houden we de actualiteit en ontwikkelingen goed in de gaten. Zo kunnen we snel schakelen op belangrijke ontwikkelingen en reageren op jouw vragen.

Snel op weg

Ons doel is om jou of jouw leaserijder snel op weg te helpen. Of het nu gaat om het beantwoorden van een vraag, verstrekken van een offerte of om je letterlijk snel weer op weg te helpen bij pech. Binnen 1 dag heb jij of jouw leaserijder antwoord op jouw vraag. Zodat jullie snel verder kunnen.

Missie

Beniewd naar onze missie en visie? Hier lees je waar Multilease voor staat en wat ons doel is.

Onze missie

Servicebelofte

Onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service! Lees hier onze servicebelofte.

Naar de servicebelofte

Vacatures

Werken bij Multilease? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vacatures

Onze wortels

Multilease is in april 1976 opgericht. Om precies te zijn in Leiden, met slechts 3 medewerkers. Toen al waren we een merk- en bankonafhankelijke leasemaatschappij. In de afgelopen 45 jaar zijn we van een regionale speler gegroeid naar landelijke mobiliteitsaanbieder. In 2016 zijn Achilles Autolease en Multilease samen verder gegaan. Sindsdien bevindt ons hoofdkantoor zich in Den Haag, waar dagelijks meer dan 60 Multilease-ers doen waar ze goed in zijn: onze klanten voorzien van mobiliteit in de breedste zin van het woord, waarbij service voorop staat. Multilease maakt samen met Avis Budget Autoverhuur, Achilles Brandstofmaatschappijen, Motorhuis, Autoschadehuis, BB&L en Boedelbak onderdeel uit van Spuigroep BV.

Wil je ons beter leren kennen of zelfs ontmoeten? Neem contact met ons op en kom een keer langs. De koffie staat voor je klaar!

Stuur een bericht
Door dit bericht te versturen, stem je in met ons privacybeleid.