Multilease Winterbandenregeling

Sneeuw, ijzel, maar ook regen kunnen voor gladde en gevaarlijke omstandigheden zorgen op de weg. Bij Multilease kun je kiezen voor winterbanden leasen, een veilige aanvulling op jouw leasecontract.

Veilig op weg

Tijdens winterse omstandigheden bieden winterbanden een betere grip op het wegdek dan zomerbanden. Mede door een andere rubbersamenstelling en profiel is het rijden bij temperaturen onder de 7 graden met winterbanden veiliger voor jou en voor jouw medeweggebruikers.

Multilease Winterbanden lease regeling

Winterbanden leasen hoeft niet duur te zijn. Bij Multilease kun je dit, tegen een kleine meerprijs van het leasetarief, opnemen in het contract. Hierbij is de gehele dienstverlening inbegrepen, zoals het wisselen en de opslag van de banden. Op de Multilease winterbanden lease regeling zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De winterbanden dienen te worden geleverd en gemonteerd door een van de partners waar wij mee samenwerken. Kijk hier voor meer informatie.
  • Opslag van de banden vindt plaats bij een vestiging van de betreffende bandenspecialist;
  • Gedurende het leasecontract dient iedere winter met de banden gereden te worden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de winterbanden lease optie? Neem contact op met onze adviseurs of vul het winterbanden lease formulier in.