Multilease dienstverlening

Wat is mogelijk met de huidige maatregelen?

Multilease volgt de richtlijnen van de overheid, zoals deze ook weer in de persconferentie van 14 januari 2021 zijn aangekondigd. Zowel wijzelf als bedrijven waarmee wij samenwerken doen aanpassingen om te kunnen werken volgens de richtlijnen van de overheid.

Heb je een vraag over je leaseauto, stel deze dan bij voorkeur via onderstaand formulier. Of bel ons tijdens kantoortijden op 088 - 088 0525. Een aantal medewerkers werkt vanuit huis, wij doen er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Heb je pech of schade en direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 - 088 0570. Hulpverlening in Nederland gaat gewoon door, wel met in achtneming van de maatregelen.

Ga je naar het buitenland met de auto hou dan het reisadvies van de overheid in de gaten. Dit heeft gevolgen voor de hulpverlening die geboden kan worden.

Hulpverlening in het buitenland

De kleur van het reisadvies brengt veel maatregelen mee, zo ook voor onze hulpverlening. Mocht je stranden in een land, dan helpt onze Alarmcentrale je sowieso verder. Alleen de soort hulpverlening die wij met onze hulpverlener kunnen bieden is afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment:

 • Rood reisadvies
  Heb je hulp nodig in een land wat een rood reisadvies heeft of krijgt als je er bent? Dan kunnen wij je alleen telefonisch helpen. Zodra het reisadvies verandert is er meer mogelijk.
 • Oranje reisadvies
  De hulpverlening voor een land met oranje reisadvies hangt af van de maatregelen en mogelijkheden van dat land zelf, hier binnen proberen wij met Eurocross:
  • bij stranding hulp ter plaatse te sturen, denk aan een sleper of monteur
  • als de pech niet ter plaatse kan worden verholpen, wordt uitgeweken naar een garage die verder kan helpen
  • heb je vervangend vervoer in je contract, dan wordt dit voor je in gang gezet. Dit gebeurt altijd in overleg met de Alarmcentrale (denk hierbij ook aan de kosten om het vervangend vervoer op te halen of bij jouw verblijfplaats af te leveren)
 • Geel of groen reisadvies
  Hulpverlening zoals je gewend bent binnen de maatregelen en mogelijkheden van het land waar je bent


Repatriëring van leaseauto uit rood/oranje reisadvies gebied
Blijft je auto achter in een land met rood/oranje reisadvies? Hou hier dan rekening mee:

 • Vanwege het negatieve reisadvies reizen er geen medewerkers af naar deze gebieden, repatriëring wordt uitgesteld totdat het reisadvies verandert naar geel of groen
 • Extra kosten die hieruit voortvloeien zoals een huurauto voor een langere tijd of extra stallingskosten zijn niet gedekt, deze kosten zijn voor eigen rekening
 • Een leaserijder kan eventueel zelf iemand aandragen voor de repatriëring van de leaseauto uit rood/oranje gebied, dit kan worden voorgelegd aan de Alarmcentrale

Lees meer over hulpverlening in het buitenland

Het volgende is mogelijk:

 • Inlevering van de leaseauto aan het einde van het leasecontract
  Met afspraak is het mogelijk om bij een Europcar vestiging de auto in te leveren. De inname vindt buiten plaats. Meer over inleveren van de leaseauto.
 • Afleveren van jouw nieuwe Multilease leaseauto
  Op afspraak mogelijk. De dealer neemt contact op om een afspraak te maken. Jouw huidige Multilease auto kun je dan ook achterlaten bij of meegeven aan de dealer, maak wel eerst een afspraak voor het inleveren van de leaseauto, lees hier meer.
 • Onderhoud, reparatie, schadeherstel en bandenwissel mogelijk
  Werkplaatsen zijn open. Onderhoud, herstel en bandenwissel kunnen dus plaatsvinden.
 • APK mogelijk en wettelijk verplicht
  Werkplaatsen zijn open. De APK van auto's kunnen plaatsvinden. Daarbij is de APK een wettelijk vereiste, ook in deze tijd. Heb je bericht gehad dat jouw leaseauto APK gekeurd moet worden, maak dan een afspraak bij jouw dealer.

Naleving maatregelen door partners Multilease

Onze partners hebben maatregelen genomen om de dienstverlening volgens alle richtlijnen te kunnen uitvoeren. Zie er zelf ter plaatse op toe dat dit wordt nageleefd. Heb je hier twijfels over? Neem contact met ons op!

 

Stel jouw vraag

Jouw vraag of opmerking
Ben je al klant van Multilease?
Jouw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van jouw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan jouw verzoek te voldoen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.