Jouw wagenpark overzichtelijk geregeld

#MANAGEMENTINFO #ONLINEINZICHT #SNEL #ADVIES

Je wilt dat je een goede deal hebt voor je wagenpark. En dat je met tools en rapportages snel kunt inzien hoe het ervoor staat met jouw wagenpark. Maar je verwacht ook goede service en advies van jouw partner in mobiliteit. En dat vinden wij vanzelfsprekend!

Onze dienstverlening is erop gericht om wagenparkbeheerders te adviseren met maatwerk, wat is voor jouw situatie binnen het bedrijf de beste oplossing? En als de leaseauto’s eenmaal rijden, geven wij persoonlijk advies maar kun je óók zelf snel vinger aan de pols houden met online rapportage tools.

Management informatie via één klik

Als je klant bent bij Multilease krijg je tools in handen waarmee je zelf management informatie kunt raadplegen wanneer jij wilt. Hiermee heb jij snel inzicht en houd je controle. Je heb je als wagenparkbeheerder altijd toegang tot i-Wise.

Online wagenparkbeheer

i-Wise

I-Wise is een webapplicatie waar je kunt inloggen wanneer het jou uitkomt. Direct heb je toegang tot alle belangrijke informatie rondom jouw wagenpark. Een overzicht met alle leaseauto’s en de collega’s die erin rijden. Overzichten van leaseauto’s waarvan het contract bijna afloopt, schades, brandstofverbruik, boetes en nog veel meer. De applicatie werkt snel en gemakkelijk, je klikt door binnen de overzichten en download het gemakkelijk naar Excel.

 

Fleetbeheer tool

Ml Connected

Je kunt jouw inzicht nog verder uitbreiden. Door Multilease Connected toe te voegen aan jouw dienstverlening, kun je naast de management informatie uit i-Wise ook real-time informatie over jouw wagenpark inzien dat rechtstreeks afkomstig is uit jouw leaseauto’s. Bekijk waar de leaseauto’s zijn, verbeter de rijstijl van jouw collega’s, zorg voor een sluitende rittenregistratie en daarnaast hebben de leaserijders een handige app met extra tools.

Accountadvies binnen handbereik

Super handig al die snelle online tools. Maar soms is het óók fijn om even met iemand te sparren om tot inzichten over het wagenpark te komen. Daarom komen onze accountmanagers graag bij jou langs om jouw wagenpark door te nemen. Of als je dat liever wilt kan het natuurlijk ook via Microsoft Teams. Bekijk samen hoe je de mobiliteit voor jouw bedrijf nog slimmer kunt inzetten. Ook als je nog geen klant bij Multilease bent geven wij je graag vrijblijvend en persoonlijk advies.

Advies over jouw wagenpark?

Wil je ook eens vrijblijvend sparren over jouw wagenpark met één van onze accountmanagers? Vul onderstaand formulier in voor een kennismaakgesprek, wij nemen snel contact met je op.

Ik heb interesse in

ISO 9001

ISO 9001 is de norm waarin de eisen vastliggen voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Hierin dragen goed ontworpen werkprocessen bij aan de kwaliteit van onze producten of diensten.

Bekijk het certificaat

ISO 14001

ISO 14001 is de norm waarin de eisen vastliggen voor het milieuzorgsysteem. We willen onze milieuprestaties continu verbeteren. Dit certificaat toont aan dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan de eisen van de International Organisation for Standardization (ISO).

Bekijk het certificaat