Vind jouw leaseauto

Weergeven

Ontdek hier onze lease aanbiedingen.

Meer aanbiedingen
 • Mazda

  CX-30 5d 2.0 mhev skyactiv-x comfort 132kW aut

  van
  € 516,- 
  voor
  € 505,-
  Meer informatie
 • Mazda

  2 5d 1.5 mhev skyactiv-g style selected 66kW

  van
  € 329,- 
  voor
  € 296,-
  Meer informatie
 • Opel

  Astra sports tourer 5d 1.2t business edition 81kW

  van
  € 435,- 
  voor
  € 394,-
  Meer informatie
 • Opel

  Mokka 5d 50kWh ev 3 fase business elegance 100kW aut

  van
  € 479,- 
  voor
  € 440,-
  Meer informatie
 • Peugeot

  208 5d 50kWh ev 3 fase bluelease active 100kW aut

  van
  € 489,- 
  voor
  € 454,-
  Meer informatie
 • Skoda

  Kodiaq 5d 1.5tsi greentech act business edition 110kW

  van
  € 560,- 
  voor
  € 529,-
  Meer informatie
 • Opel

  Vivaro 50kWh l1h1 hl edition 100kW aut

  van
  € 525,- 
  voor
  € 489,-
  Meer informatie

Waarom een auto leasen bij Multilease?

 • Persoonlijk
 • Duidelijk
 • Betrouwbaar
 • Servicegericht
Yvonne Boots Medewerkster Contractbeheer en Receptie
Vragen? Bel mij op 088 - 088 0525. Ik zorg ervoor dat je de juiste specialist aan de lijn krijgt.
Yvonne Boots

Flexlease.

Flexibiliteit in het wagenpark. Dat is nu zelfs belangrijker dan ooit. Staan meer auto's stil dan normaal? Of heb je met spoed een extra auto nodig? Multilease beweegt mee met de behoeften van jouw bedrijf.

vehicle icon
 • Flexibel leasen

 • Maak gebruik van Flexlease. Stap snel in jouw auto, voor een voordelig tarief en met een flexibel contract! Je sluit een contract af voor 24 maanden, met de mogelijkheid om de auto na 12 maanden al weer in te leveren. Al vanaf € 275 per maand.

 • Meer over flexibel leasen
vehicle icon
 • Occasion leasen

 • Jong gebruikte auto's die er nog goed uitzien. Je kunt snel instappen, maak soms zelfs nog gebruik van de lagere bijtelling. Bekijk het aanbod dat we nu hebben klaarstaan.

 • Bekijk de occasion lease auto's

Lease auto nieuws.

Bekijk alle berichten
 • Blog

  dinsdag 19 januari

  Dag Blue Monday: op de zakelijke leasefiets naar je werk

  Gisteren was het Blue Monday, de dag dat de meeste goede voornemens de deur uitgaan. Heb jij nu misschien 'n plekje voor een nieuw goed voornemen? Eentje die wellicht makkelijker vol te houden is: (vaker) op de fiets naar je werk (als het weer kan). Of maak dit mogelijk voor je collega's!

  #GEZOND #VOORDELIG #SNEL #DUURZAAM

  Gisteren was het Blue Monday, de dag dat de meeste goede voornemens de deur uitgaan. Heb jij nu misschien 'n plekje voor een nieuw goed voornemen? Eentje die wellicht makkelijker vol te houden is: (vaker) op de fiets naar je werk (als het weer kan). Of maak dit mogelijk voor je collega's! Supergezond en ook nog eens goed voor het milieu! Zo begin en eindig je je dag met een frisse neus.

  Via Multilease lease je simpel en voordelig een elektrische fiets van de zaak. Er is keuze uit verschillende bekende merken en modellen, van de reguliere elektrische stadfiets tot snelle speed pedelecs. Dus al is de woon-werk afstand wat verder, dan is dit voornemen ook nog goed te doen! Dag Blue Monday!

  Bekijk het aanbod leasefietsen

  Multilease Fietslease, zo werkt het!

  Fietslease is simpel en voordelig:

  • je krijgt een fietsregeling op maat
  • keuze uit een ruim aanbod fietsen van bekende merken
  • hoge korting en goede verzekeringsvoorwaarden
  • je bepaalt zelf welke collega een fiets mag uitzoeken
  • via een online platform geeft jouw collega door welke fiets 't moet worden
  • de fiets wordt besteld én snel geleverd
  • je hebt één aanspreekpunt en één verzamelfactuur


  Meer weten over Multilease Fietslease en welke voordelen er zijn voor jou als werkgever?

  Meer informatie voor de werkgever

  Voordelen versus nadelen van een fiets van de zaak

  Voordelen:

  • niet meer in de file staan
  • geen sprintje trekken om de bus, tram, metro of trein te halen
  • goed voor de conditie en dus voor aanstaande zomer
  • service en onderhoud van de fiets inbegrepen
  • niet op zoek naar die laatste parkeerplek
  • en voor de werkgever ook nog eens fiscaal aantrekkelijk


  Nadelen:

  • af en toe een regenpak aantrekken voor die frisse neus
  • je kunt niemand een lift aanbieden

   

  Jouw fiets van de zaak binnenkort bij jou thuis geleverd?

  Wil je meer informatie over Multilease Fietslease of wil je weten welke zakelijke fietsen er in ons assortiment zitten? Klik dan snel verder, bel ons op 088 - 088 0525 of neem contact met ons op.

  Meer informatie over Fietslease

 • Nieuws

  dinsdag 8 december

  Beslis nu, ga je bijtellen in 2021?

  In principe kun je één keer per kalenderjaar bepalen of je de leaseauto wel of niet gaat bijtellen. Krijg je komend jaar een andere leaseauto? Hou daar nu al rekening mee. Op 1 januari 2021 staat het keuzemoment weer voor de deur.

  In principe kun je één keer per kalenderjaar bepalen of je de leaseauto wel of niet gaat bijtellen. Krijg je komend jaar een andere leaseauto? Hou daar nu al rekening mee. Op 1 januari 2021 staat het keuzemoment weer voor de deur.
   
  Als je besluit om de leaseauto niet bij te tellen, dan mag je privé niet meer dan 500 km met de auto rijden. Je moet dit kunnen aantonen met behulp van een rittenregistratie. Deze registratie mag op allerlei manieren worden aangeleverd; zowel digitaal als op papier. De wijze waarop je je rittenregistratie aan de Belastingdienst overhandigt is niet aan regels gebonden. De inhoud van de registratie moet wél voldoen aan bepaalde eisen: dag, tijd en of het een zakelijke of privé rit is moet aangetoond worden.

  Multilease Connected app met Keurmerk Ritregistratie
  Er zijn veel soorten systemen op de markt en die zijn niet allemaal even goed. De Belastingdienst heeft daarom normen opgesteld en er is een onafhankelijke keurmerk, van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen, die deze ritregistratiesystemen controleert en deze keurmerken toekent. Onze app Multilease Connected (powered by Cartracker) voldoet aan dit keurmerk. Door car telematica die in jouw auto wordt ingebouwd, kun je met een app heel eenvoudig en snel de rittenregistratie bijhouden. Onze app voldoet aan het keurmerk Ritregistratiesystemen en voldoet hiermee aan de eisen van de Belastingdienst.
   
  Als bij een controle de rittenregistratie niet correct is, kan dat betekenen dat de bijtelling met terugwerkende kracht moet worden betaald, plus een boete van 100%. Uit recent onderzoek blijkt dat 33% wel eens door de Belastingdienst is gecontroleerd.

  Wanneer keuze wel of niet bijtellen?
  De keuze voor wel of niet bijtellen is slechts op een paar momenten te bepalen en geldt tot het einde van het kalenderjaar:

  • Als je voor het eerst een leaseauto gaat rijden;
  • Als je van werkgever gaat wisselen;
  • Bij een nieuw kalenderjaar.
    

  Voorbeeld: als je halverwege het jaar een elektrische auto krijgt en daarmee wil beginnen met bijtellen, dan moet je ook over alle voorgaande maanden tot en met januari alsnog de bijtelling betalen. Wil je halverwege het jaar juist níet meer bijtellen, omdat je nieuwe benzine- of dieselauto 22% bijtelling heeft in plaats van de lagere 8% van je vorige elektrische leaseauto? Dan moet je alsnog tot en met december de bijtelling betalen voor de auto die je die maanden ter beschikking hebt gekregen.

  Nieuwe werkgever
  Als je bij een nieuwe werkgever gaat werken, dan mag je op dat moment er voor kiezen om de nieuwe auto niet meer of juist wel te gaan bijtellen. Let wel op het tijdsevenredige karakter van de 500 kilometergrens. Stel je hebt bij jouw oude werkgever de leaseauto wel privé gebruikt en bij de nieuwe werkgever wil je dat niet meer doen. Als je bijvoorbeeld halverwege het jaar (1 juli) van werkgever wisselt en bij de nieuwe werkgever niet meer wilt gaan bijtellen, dan mag het maximale aantal kilometers 500 km /12 mnd x 6 mnd = 250 km zijn over het tweede half jaar. Dit geldt ook andersom, als je eerst niet bijtelde en bij de nieuwe werkgever wel gaat bijtellen. De privé kilometers over het eerste half jaar mogen dan maximaal 250 kilometer zijn geweest.

  Wil je meer weten over bijtelling? Neem contact op met onze adviseurs!

 • Nieuws

  vrijdag 6 november

  Elektrisch, hybride, wat zijn ook al weer de verschillen?

  Een aantal jaar geleden viel het nog op dat je een elektrische auto op de weg tegenkwam, herinner je de Chevrolet Volt of de eerste uitvoering van de Opel Ampera nog? Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe auto's elektrisch en schieten de laadpunten als paddenstoelen uit de grond. En maar goed ook, want elektrisch rijden helpt met het verminderen van de CO2-uitstoot.

  Een aantal jaar geleden viel het nog op dat je een elektrische auto op de weg tegenkwam, herinner je de Chevrolet Volt of de eerste uitvoering van de Opel Ampera nog? Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe auto's elektrisch en schieten de laadpunten als paddenstoelen uit de grond. En maar goed ook, want elektrisch rijden helpt met het verminderen van de CO2-uitstoot.

  De ontwikkeling van nieuwe elektrische auto's gaat snel, er komt een steeds grote en breder aanbod en de technologieën worden steeds knapper. Maar welke soorten elektrische wagens zijn er nu op de markt? In de basis kun je ze terugbrengen naar types die geheel of deels op elektrische stroom rijden: 100% elektrisch, dus alleen met elektromotor, de plug-in hybrides en de (mild) hybrides.

  Een 100% elektrische auto leasen

  De 100% elektrische auto heeft alleen een elektromotor en rijdt puur op elektrische energie. Als de accu leeg is, moet deze eerst weer worden opgeladen om verder te kunnen rijden. Gelukkig is de laadinfrastructuur in Nederland goed ontwikkeld en is er (bijna) altijd wel een laadpaal in de buurt. Deze soort rijdt CO2-neutraal en levert daarmee een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit.

  Bij het leasen van een 100% elektrische auto is een groot pluspunt het voordeel van de bijtelling. In 2019 betaalde je als leaserijder 4% over 50.000 euro, in 2020 is dit 8% over 45.000 euro. Is jouw auto meer waard? Dan betaal je over dit gedeelte de reguliere 22%. In 2021 wordt de regeling afgezwakt naar 12% over 40.000 euro. Wil je in 2020 dus nog profiteren van 8%, adviseren we je om te kijken of er een elektrische auto voor jou bij zit.

  Hybride auto leasen: plug-in hybride en (mild) hybride

  Naast de volledig elektrische auto bestaat ook de hybride auto. Hier zijn verschillende varianten van: de plug-in hybride, de mild hybride en de hybride auto.

  De plug-in hybride heeft naast de elektromotor ook een brandstofmotor, als de stroom bij een plug-in hybride op is schakelt de auto over op de brandstofmotor. Je rijdt dan verder op benzine of diesel in plaats van elektriciteit. Je kunt wel een grote afstand volledig elektrisch afleggen met de plug-in hybride dankzij het grote accupakket. Ook dit type elektrische leaseauto valt in de 22% bijtellingscategorie.

  Meer over elektrisch leasen

  Interesse in elektrisch leasen? Lees hier meer informatie en bekijk de veelgestelde vragen. Op onze website is het mogelijk om elektrische wagens met elkaar te vergelijken. Zo zie je snel de verschillen tussen accu's, laadtijd en laadcapaciteit.

   

  Lees meer over elektrisch leasen

 • Service

  vrijdag 16 oktober

  Servicebericht: Tijd voor de bandenwissel

  Het najaar staat voor de deur, het wordt tijd om de winterbanden onder de leaseauto te laten plaatsen! We willen onze leaserijders alvast verzoeken een afspraak te maken voor de bandenwissel. Dit kun je doen bij de bandenspecialist waar de winterbanden liggen opgeslagen.

  Het najaar staat voor de deur, het wordt tijd om de winterbanden onder de leaseauto te laten plaatsen! We willen onze leaserijders alvast verzoeken een afspraak in te plannen voor de bandenwissel. Door de afspraak vooraf in te plannen voorkomt je lange wachttijden en is jouw auto op tijd voorzien van de winterbanden.

  De afspraak voor de bandenwissel kan direct gemaakt worden bij de bandenspecialist waar de winterbanden opgeslagen liggen.

  Klik hier voor meer informatie over de bandenwissel

  Heb je vragen over het onderhoud van uw leaseauto? Neem dan contact op met onze afdeling Onderhoud, via het online formulier 'Onderhoudsvraag stellen' of tijdens werkdagen telefonisch via 088 - 088 0570.

 • Service

  donderdag 17 september

  Elektrisch rijden: de voor- en nadelen

  Overweeg je te gaan rijden met een elektrische auto? Wij hebben de voordelen en de nadelen van elektrisch rijden hieronder op een rijtje gezet zodat je een goede afweging kunt maken.

  Overweeg je te gaan rijden met een elektrische auto? Wij hebben de voordelen en de nadelen van elektrisch rijden hieronder op een rijtje gezet zodat je een goede afweging kunt maken. Meer informatie over elektrisch leasen vind je hier: https://www.multilease.nl/zakelijk-leasen/elektrisch-leasen

  Nadelen elektrisch rijden

  Omdat er minder nadelen dan voordelen zijn beginnen we hiermee. Tegen de volgende punten lopen bestuurders van elektrische auto's wel eens aan. Doordat de technologie van elektrisch rijden steeds beter wordt, zijn sommige nadelen soms van tijdelijke aard:

  • in vergelijking met een brandstofauto is de actieradius nog klein. De actieradius is de afstand die een elektrische wagen kan rijden op een volle accu. Zeker in het afgelopen jaar is de actieradius bij nieuwe elektrische auto's aanzienlijk verbeterd, zo kun je bijvoorbeeld met een aantal modellen al zo'n 400 kilometer afleggen met een volle accu.
  • het opladen van de accu duurt langer dan het tanken van een brandstofauto. Daarentegen kun je je auto opladen op de momenten dat je 'm toch niet gebruikt.
  • het aantal snel laadstations is in verhouding minder dan het aantal brandstofstations. Met de opkomst van het aantal elektrische auto's zie je ook steeds meer laadpunten onderweg.
  • de maximale snelheid van de elektrische auto is lager dan die van een brandstofauto. Maar met een maximumsnelheid van 100 km/u op de Nederlandse snelwegen overdag merk je daar weinig van.

   

  Nu dan de voordelen van elektrisch rijden

  Zoals je kunt zien, de nadelen zijn minimaal. Maar wat zijn dan de voordelen van rijden met een elektrische auto? We vertellen het je:

  • het is goedkoper. Eén kWh kost ongeveer € 0,34. Het aantal kilometers wat je elektrische auto hierop kan rijden verschilt, maar gemiddeld is dat zo'n 8 kilometer. Aan de pomp betaal je toch snel meer voor een kilometer (benzine, LPG of diesel).
  • door overheidsmaatregelen betaal je momenteel (2020) geen wegenbelasting en bpm. Dit zie je weer terug in een lager leasetarief. Let wel, de overheidsmaatregelen verschillen per jaar, dit kan dus in de toekomst veranderen.
  • gunstige bijtelling. Hoe eerder je als leaserijder de overstap naar elektrisch maakt, hoe gunstiger de bijtelling. In 2019 was dit 4% tot een cataloguswaarde van € 50.000, in 2020 8% tot een cataloguswaarde van € 45.000 en in 2021 wordt dit 12% tot een waarde van € 40.000. Heb je een duurdere auto uitgekozen? Dan geldt voor de overige cataloguswaarde het reguliere percentage van 22%.
  • beter voor het milieu. Elektrische auto's stoten geen CO2 en fijnstof uit. Ze zijn minder schadelijk voor het milieu en veroorzaken geen stank of geluidsoverlast. Als de energie waar de auto op rijdt wordt opgewekt door de natuur (via windmolens of zonnepanelen) rijdt de auto helemaal zonder uitstoot.
  • maatschappelijk verantwoord. Een park met elektrische auto's zegt wat over jouw bedrijf. Het is een representatief visitekaartje dat aangeeft dat je actief bezig bent met duurzaam ondernemen.
  • met een elektrische auto heb je geen omkijken naar milieuzones en venstertijden in bepaalde gebieden.
  • de nieuwe elektrische modellen mogen er qua looks zeker wel zijn, ze doen niet onder voor hun brandstof broertjes en zusjes.
  • besparen op laden is mogelijk. Per aanbieder verschillen de tarieven van stroom, de Amsterdamse aanbieders Essent en Nuon brengen naast een abonnementstarief maximaal € 0,34 per kWh in rekening (prijspeil 2019).

   

  Lees meer >

 • Service

  vrijdag 31 juli

  Servicebericht: Airco-tips

  Zomer = tijd voor airco-tips. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken, de auto naar wens functioneert en het een beetje uit te houden is in de auto!

  Zomer = tijd voor airco-tips. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken, de auto naar wens functioneert en het een beetje uit te houden is in de auto!

  Airco-tip 1: Zet de airco ongeveer 10 minuten voor aankomst uit.
  Er zit dan aan het einde van de rit minder vocht op of in de omgeving van de verdamper in het aircosysteem. De kans op nare luchtjes is dan kleiner en het voorkomt beslagen ramen.

  Airco-tip 2: Open de ramen bij vertrek.
  Bij warm weer is het verstandig om de auto eerst wat af te laten koelen door de ramen even open te doen. Sluit daarna de ramen en zet de airco aan. Doordat de warme lucht dan al voor het grootste deel uit de auto is verdwenen zal de auto eerder lekker afkoelen.

  Airco-tip 3: Schakel de airco uit bij zware belasting
  Heb je een aanhanger of rij je door berggebied? Een auto airconditioning kost motorvermogen. Zet de airco tijdelijk uit op momenten dat de motor hard moet werken om oververhitting van de motor te voorkomen.

  Airco-tip 4: Warm weer? Gebruik recirculatie-stand
  Bij een hoge buitentemperatuur kan het beste de ventilatiestand van "fresh air" naar "recirculatie" worden omgeschakeld. Als de stand "fresh air" ingeschakeld blijft, moet de buitenlucht steeds worden afgekoeld. In de stand "recirculatie" circuleert de lucht binnen de auto, waardoor het aircosysteem een veel lagere temperatuur kan bereiken.

  Airco-tip 5: Gebruik de airco regelmatig
  Gebruik de auto airco-installatie regelmatig. Hiermee verminder je de slijtage van lagers en pomp. Als de AC niet in werking is, wordt de olie in het systeem niet verdeeld. Deze olie zorgt juist voor smering van de onderdelen. Zet de airco daarom regelmatig aan.

 • Nieuws

  maandag 25 mei

  Flexibel en voordelig leasen, al vanaf € 275 per maand

  Ben je op zoek naar mobiliteit, maar wil je niet vastzitten aan een contract van 60 maanden? Met Multilease Flexlease kun je heel voordelig kort zakelijk leasen. Je kiest hierbij niet een auto uit, maar bepaalt in welke klasse je wilt rijden en sluit hier een contract af voor 24 maanden. Al vanaf € 275,- per maand. En na 12 maanden bepaal je zelf of je doorrijdt of dat je ‘m weer inlevert.

  Ben je op zoek naar mobiliteit, maar wil je niet vastzitten aan een contract van 60 maanden? Met Multilease Flexlease kun je heel voordelig kort zakelijk leasen. Je kiest hierbij niet een auto uit, maar bepaalt in welke klasse je wilt rijden en sluit hier een contract af voor 24 maanden. Al vanaf € 275,- per maand. En na 12 maanden bepaal je zelf of je doorrijdt of dat je ‘m weer inlevert.

  Scherp maandtarief
  •    al vanaf € 275,- per maand excl. btw
  •    populaire auto met praktische extra’s
  •    standaard laag eigen risico van € 170,-
  •    inclusief schadeverzekering voor inzittenden
  •    vervangend vervoer en 24/7 pechhulp inbegrepen
  •    inclusief de Multilease service

  Wil je kort zakelijk leasen?
  Wil je zekerheid in een onzekere periode? En maakt het merk en type auto je niet zoveel uit? Vraag dan snel een offerte aan of bestel jouw Multilease Flexlease direct. Meer informatie vind je hier.

  Ga naar Flexlease

   

 • Nieuws

  dinsdag 5 mei

  Met hoeveel personen mag je in de auto tijdens corona maatregelen?

  Met de huidige corona maatregelen is het lastig om 1,5 meter afstand te houden tot elkaar in de auto. Ook als je maar met z'n tweeën bent. Wij zochten voor je uit wat de regels zijn.

  Met de huidige corona maatregelen is het lastig om 1,5 meter afstand te houden tot elkaar in de auto. Ook als je maar met z'n tweeën bent. Wij zochten voor je uit wat de regels zijn.

  Met wie mag je in de auto?
  Het is erg onverstandig om met een vriend, buurman of collega in één auto te zitten. Doordat je zo dicht bij elkaar zit, loop je namelijk een grotere kans om het coronavirus te krijgen én om het te verspreiden. Ook als je maar met z'n tweeën bent. De basisafspraak is dat we áltijd 1,5 meter afstand houden als we niet tot één huishouden behoren. Je kunt er geen boete voor krijgen. Met leden van het gezin / huishouden mag je wél samen in een auto zitten.

  Mag ik met 3 mensen in één auto zitten als we geen huisgenoten zijn?
  Het is onverstandig én strafbaar om met 3 personen (of meer) in een auto te zitten als je niet uit hetzelfde gezin komt. Het kan je een boete opleveren van 390 euro (of 95 als je tussen de 13-17 bent). Ben je 18 jaar of ouder, dan komt de boete ook als aantekening op je strafblad te staan.

  Mijn werkgever wil dat we met 3 mensen in de werkbus naar het werk gaan. Mag dat?
  De basisafspraak is dat we áltijd 1,5 meter afstand houden als we niet tot één huishouden behoren (dus een gezin of anderszins huisgenoten zijn). Met drie of meer mensen in een werkbus kun je nooit genoeg afstand houden. Hierdoor loop je een grotere kans om het coronavirus te krijgen én om het te verspreiden. Doe je dit in verband met je werk, dan raadt de politie je aan om met je werkgever te bespreken of er andere mogelijkheden zijn. Misschien met twee busjes rijden? Of een plexiglas afscheiding maken? Als je werkgever geen oog heeft voor de afstand kan er een boete aan de werkgever gegeven worden van 4350 euro.

  Mijn moeder is slecht ter been, maar moet naar de huisarts. Mag ik haar met de auto ophalen en wegbrengen?
  Volgens de regels zou de politie dat af moeten raden omdat jullie niet tot één huishouden behoren. Maar mensen die voor kwetsbaren zorgen, zijn in deze periode hard nodig. Daarom rekenen we erop dat je het contact beperkt, maar in geval van nood - bijvoorbeeld bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis - helpt waar nodig. 

  Bron: Politie.nl

Martin Schönau Accountmanager
Waar een wil is, is een weg. We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies. Daar gaan we voor.
Martin Schönau