Onze waardes

Onze servicebelofte komt voort uit een viertal rotsvaste pijlers waar jij en jouw organisatie altijd op kunt bouwen. Wij voorzien jou graag van een advies op maat en komen graag met je in contact. Wil je weten wat Multilease voor jouw onderneming kan betekenen? Bel ons dan of laat een bericht bij ons achter via ons contactformulier. We zijn je graag van dienst.

Persoonlijk advies op maat

* Vaste contactpersoon * Op ieder moment

Persoonlijke aandacht en service staan bij Multilease centraal. Op ieder moment. Van ons kun je een advies op maat verwachten. Voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt bij jouw vaste contactpersoon terecht met jouw vragen. En weten wij het niet, dan zoeken we het voor je uit.

Duidelijkheid

* Heldere offertes * Pro-actieve kostenbeheersing * Online management rapportages

Wij houden niet van verrassingen. Jij vast ook niet. Daarom zorgen wij voor duidelijkheid. Terug te zien in onze service en afspraken. Zo heb je dé offerte snel in huis. Op maat gemaakt. Verder kijken we samen met jou waar kosten bespaard kunnen worden. Vooraf, op basis van een goede analyse. En tijdens de looptijd, door actief te sturen met behulp van management rapportages. Met als gezamenlijk doel, geen verrassingen achteraf. 

Betrouwbaar

* Pro-actieve instelling * Méér dan 40 jaar ervaring * ISO 9001 & 14001 * MVO

Multilease is opgericht in 1976. Sindsdien zijn wij actief in de leasebranche en zijn wij gegroeid naar een landelijke leasemaatschappij. Door het persoonlijk contact met klanten in alle segmenten, hebben we behoorlijk wat ervaring in zowel het MKB als groot-zakelijke markt. Tevens zijn we ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Omdat we waarde hechten aan betrouwbare processen en duurzaamheid. Een duurzaam milieu en duurzame relaties. Met leveranciers, medewerkers en voornamelijk met onze klanten.

Mobiliteit gegarandeerd

*Altijd bereikbaar * Bij pech zo snel mogelijk weer op weg *Binnen 24u antwoord op onderhoudsvragen

Zorgeloos op weg. Bij Multilease kun je daarvan op aan. Een rijdend wagenpark is een noodzaak voor jou. En een zorg voor ons. Mocht er iets voorvallen, staan wij voor jou paraat. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Binnen 24 uur beantwoorden wij jouw vragen over onderhoud. En bij pech zorgen wij dat je snel weer op weg kunt. Belangrijker, wij luisteren naar jouw verhaal. Zodat de oplossing de juiste is.