Snel op weg met Multilease

Sommige situaties zijn lastig te voorspellen. Een leaserijder die stilstaat langs de weg of een (nieuwe) medewerker die opeens een auto nodig heeft bijvoorbeeld. Dan wil je dat de zaken geregeld zijn en jij er geen omkijken naar hebt. Bij Multilease ben je daar zeker van.

Onze dienstverlening is er op gericht om klanten en leaserijders snel te helpen. Wij staan dicht bij onze klant en we weten wat er speelt. Daarom kunnen we snel schakelen. We bieden flexibele oplossingen en denken mee, zodat jij en jouw leaserijder snel op weg kunnen.

Flexibele mobiliteit, zo geregeld

Een flexibele oplossing is natuurlijk mooi, maar het moet ook wel zo geregeld kunnen zijn. Bij Multilease kun je kiezen uit diverse flexibele mobiliteitsoplossingen, die zo voor jou ingezet kunnen worden.

Flexlease

Flexlease

Met Flexlease kies je een klasse auto die voor minimaal 12 maanden gaat rijden. Aanzienlijk korter dan een regulier leasecontract. Omdat de auto voor je wordt gekozen, lease je ook nog eens tegen een interessant tarief.

Occasionlease

Occasion lease

Lange levertijden en een nieuwe medewerker die binnenkort begint. Occasionlease biedt dan uitkomst. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod auto's, die zo ingezet kunnen worden. Bijkomend voordeel, een occasion leaseauto is vaak voordeliger en voor een kortere leaseperiode in te zetten.

Shortlease en huur

Shortlease en huur

De meest flexibele oplossing, met de kortste looptijd. Een shortlease auto kun je al inzetten voor 30 dagen en een huurauto vanaf een dag. Om dit snel voor jou te regelen werken we nauw samen met onze zustermaatschappij Avis. Jouw vaste Multilease contactpersoon regelt het voor je, je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Verander mee met de markt

De markt verandert, dus waarom zou jouw wagenpark niet mee veranderen? Creëer een flexibele vloot en maak gebruik van een combinatie van onze flexibele producten. De voordelen voor jou op een rij:

  • Snel geregeld via jouw vaste Multilease contactpersoon
  • Op korte termijn inzetbaar
  • Flexibele (lease)periode
  • Afgeleverd op de stoep
  • Interessante tarieven
  • Geen verrassingen achteraf
  • 24/7 pechservice inbegrepen
  • Inclusief de Multilease service

 

Onze hulp: klokje rond

Lease je via Multilease, dan lease je inclusief de Multilease service. Bij pech zijn wij dag en nacht bereikbaar en helpen jouw leaserijder weer op weg. Jij bepaalt daarnaast zelf van welke diensten je verder gebruik wil maken, zoals vervangend vervoer etc.

Meer weten over onze producten en diensten?

Wil je meer weten over één van onze flexibele oplossingen, onze dienstverlening of heb je een vraag aan onze lease experts? Bel ons op 088 - 088 0525 of laat hieronder een berichtje voor ons achter.

Stuur een bericht
Door dit bericht te versturen, stem je in met ons privacybeleid.

 

Misschien vind je deze diensten ook wel interessant: