Multilease Connected: toegang tot waardevolle informatie

dinsdag 11 oktober
Multilease Connected: toegang tot waardevolle informatie

Fleetmanagement via één dashboard. Inzicht in locatie, tankgedrag, brandstofverbruik en rijgedrag. Met de nieuwe dienstverlening Multilease Connected heeft u als wagenparkbeheerder deze informatie binnen handbereik.

Fleetmanagement via één dashboard. Inzicht in locatie, tankgedrag, brandstofverbruik en rijgedrag. Met de nieuwe dienstverlening Multilease Connected heeft u als wagenparkbeheerder deze informatie binnen handbereik. Via een online portal kunt u diverse gegevens van uw wagenpark inzien. De gegevens worden via een ingebouwd kastje verzameld uit de leaseauto's. Sturing op het wagenpark wordt zo een stuk eenvoudiger.

Ook de leaserijder heeft voordeel bij Multilease Connected. Zo is een rittenregistratie super eenvoudig via de app Multilease Connected bij te houden (conform voorschriften van de Belastingdienst). En in de app zijn verschillende tools beschikbaar voor het gemak van de leaserijder. Bijvoorbeeld navigatie, flitsmeister en parkeren per minuut (optie). Ook wordt er per rit een score gegeven aangaande de rijstijl. Met de bijbehorende tips kan deze score (en dus het rijgedrag) verder worden verbeterd.

Deze nieuwe dienstverlening kan snel worden toegepast op een nieuw in te zetten, maar ook op een bestaande leaseauto. Lees hier meer over Multilease Connected. Heeft u interesse of wilt u een passend advies? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.