Missie en visie

Wij delen graag onze visie en missie. Zo weet je wat belangrijk voor ons is. En welke kant wij op willen gaan. Wil je meer weten over Multilease? Wij lichten het graag persoonlijk toe. Neem contact met ons op of laat een bericht voor ons achter via ons contactformulier. Wij zijn benieuwd naar jouw vragen.

Onze visie

In deze moderne en steeds verder digitaliserende markt is Multilease een partner. Een duurzame partner die haar relaties voorziet van betrouwbare en innovatieve producten en diensten welke mobiliteit garanderen op een economisch en maatschappelijk verantwoorde wijze.

In de komende jaren vindt een verschuiving plaats van de auto van de zaak naar mobiliteitsbudgetten voor medewerkers. Hierdoor vindt er uitbreiding plaats van de activiteiten naar particuliere afnemers vanwege het zakelijke woon-werkverkeer. Multilease speelt op deze veranderende behoeften in door innovatieve producten en diensten aan te bieden die hierin voorzien.

Vanuit milieu oogpunt richt Multilease zich steeds meer op voorziening in mobiliteitsbehoeften via alternatieve aandrijvingsmethoden. Multilease heeft als streven een toonaangevende speler te zijn in de markt voor leaseauto’s met alternatieve aandrijvingsmethoden.


Onze missie

Multilease voorziet haar klanten in heel Nederland van mobiliteitsoplossingen. Met onze uitgebreide leasevormen, ondersteuning in het wagenparkbeheer en mobiliteitsadvisering willen wij onze klanten voorzien van optimale service en zekerheid door middel van transparante en duurzame producten en diensten.

Een klant moet vertrouwen kunnen hebben in onze organisatie en in onze medewerkers. Wij maken dat mogelijk door onze medewerkers een stimulerende en veilige werkomgeving te bieden. Op deze wijze kunnen wij zorgen voor een goede voedingsbodem voor duurzame groei, waarin wij voortdurend onze producten en diensten laten aansluiten op de veranderende ontwikkelingen in de markt en in de maatschappij. Een keuze voor de meest optimaal milieu- en maatschappelijk verantwoorde oplossing is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Met onze klanten, medewerkers en toeleveranciers streven wij een duurzame verstandhouding na die gebaseerd is op vertrouwen en waarin gezamenlijk de meest optimale oplossing wordt gevonden voor gezamenlijke uitdagingen. Wij streven naar de hoogste klantwaardering door onze klanten. Niet alleen ten aanzien van de prijs, maar zeker ook voor onze dienstverlening en innovatieve oplossingen. Wij willen voor onze toeleveranciers een betrouwbare en verantwoordelijke zakelijke partner zijn.