Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij de bedrijfsauto's worden gefinancierd door Multilease. De financiering is voor het volledige bedrag, exclusief BTW, tegen aantrekkelijke condities. Voor deze leasevorm betaalt u een maandelijks bedrag exclusief BTW. Doordat u de BTW zelf heeft betaald bij de dealer, kunt u deze ook zelf terug vorderen. De operationele zaken rondom de leaseauto kunt u zelf regelen.

Aan het eind van het Financial lease contract heeft u de financiering volledig afbetaald of volgt er een slotbedrag dat is afgesproken, waarna de auto geheel in uw bezit is. Het juridisch eigendom gaat op dat moment over naar u.

De voordelen van Financial lease

Financial lease geeft u extra financiële ruimte. Deze 'on-balance' leasevorm biedt u nog een interessant voordeel, u profiteert onverkort van de investeringsaftrek of andere geldende subsidies/voordelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Financial lease en de investeringsaftrek? Wilt u een vrijblijvende berekening laten maken voor uw situatie? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs of vul onderstaand formulier in.

Gegevens offerte financial lease
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.