Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij de bedrijfsauto's worden gefinancierd door Multilease. De financiering is voor het volledige bedrag, inclusief BTW, tegen aantrekkelijke condities. Voor deze leasevorm betaalt u een maandelijks bedrag inclusief BTW. Doordat u de BTW niet hoeft voor te financieren, heeft u extra financiële ruimte.

De operationale zaken rondom de leaseauto kunt u zelf regelen, maar kunnen ook door Multilease worden verzorgd. U kunt ervoor kiezen om verscheidene componenten, zoals reparatie, onderhoud en banden door Multilease te laten beheren.

Aan het eind van het Financial lease contract heeft u de keuze om de leaseauto voor een aantrekkelijke prijs over te nemen of in te leveren.

De voordelen van Financial lease

Financial lease geeft u extra financiële ruimte, doordat de voorfinanciering van de BTW door Multilease wordt gedaan. Deze 'on-balance' leasevorm biedt u nog een interessant voordeel, u profiteert onverkort van de investeringsaftrek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Financial lease en de investeringsaftrek? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs.