Meer dan welkom
Multilease

Waarom Multilease

De service van Multilease is gebaseerd op een viertal pijlers waarop u en uw organisatie kunnen bouwen:

  • Persoonlijk
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Mobiliteit

Tijdelijke mobiliteit via Europcar

De tijdelijke mobiliteit die wij inzetten regelen wij via onze zustermaatschappij Multirent. Multirent fuseert met Europcar en gaat vanaf 1 februari verder onder de naam Europcar. Dit betekent dat er een aantal zaken gaat veranderen, deze staan hieronder beschreven. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Veranderingen in de facturatie

Bij termijnfacturatie
Per 1 februari 2016 wordt uw huurovereenkomst overgezet naar een ander verhuursysteem. U ontvangt van Multirent geen afrekening. De resterende dagen t/m 31 januari worden afgerekend na het inleveren van de rijdende auto's. Het is mogelijk dat u nog een paar dagen moet bijbetalen omdat niet alle dagen middels de termijnfacturen zijn gefactureerd (zoals altijd wanneer u een voertuig inlevert).

Daarnaast ontvangt u van Multirent een creditfactuur voor de termijn van februari. Tegelijk ontvangt u vanuit het nieuwe systeem een factuur voor dezelfde periode. Die is inhoudelijk gelijk aan de eerdere factuur van Multirent. Uw openstaande facturen gaan mee naar Europcar, waardoor deze facturen onderling worden verrekend.

Automatische incasso
Uw toestemming voor automatische incasso verhuist mee naar Europcar. De huurtermijn februari zal ongeveer halverwege februari via de bankrekening van Europcar (NL47ABNA0549212841) worden geïncasseerd.

Lay-out van de facturen
De lay-out van de facturen verandert iets. Dit komt omdat we per 1 februari 2016 overgaan naar een ander verhuursysteem. Inhoudelijk blijven de facturen gelijk, uw tarieven en voorwaarden veranderen niet.


Inleveren van de huurauto

U kunt de huurauto inleveren bij alle stadsvestigingen van Europcar in Nederland. Klik hier voor de vestigingen en adresgegevens.


Tarieven en voorwaarden

De met u afgesproken tarieven en voorwaarden blijven van toepassing. Op alle verhuurovereenkomsten zijn de Algemene Huurvoorwaarden Zakelijk van Bovag van toepassing.


Waar kan ik terecht voor de onderhoud van de Multirent huurauto?

Voor onderhoud kunt u bellen met 088 - 088 05 00. Van daaruit wordt u doorgeschakeld naar de afdeling Onderhoud van Europcar.


Ik wil een probleem aan mijn auto melden, waar kan ik terecht?

Bel hiervoor met 088 - 088 05 00. Van daaruit wordt u doorgeschakeld naar de afdeling Onderhoud van Europcar.