Teamleider Contractmanagement m/v

Terug naar vacatureoverzicht
full time

Wie zijn wij?
Multilease B.V. is een onafhankelijke universele  leasemaatschappij, gespecialiseerd in het leasen van voertuigen in alle mogelijke contract varianten. Met een inbreng van meer dan 40 jaar ervaring is Multilease één van de oudste aanbieders in Nederland op het gebied van autoleasing. Professionele dienstverlening staat voorop. Korte communicatielijnen en een flexibele instelling kenmerken onze onderneming. Multilease maakt samen met Europcar Autoverhuur, Achilles Brandstoffenmaatschappij, Motorhuis, Autoschadehuis en Boedelbak onderdeel uit van Spuigroep BV. Bij de Spuigroep werken mensen die kunnen kiezen voor een andere aanpak; mensen die Eigenwijs en Daadkrachtig zijn!

Wie zoeken wij?
Voor onze afdeling Contractmanagement zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Teamleider Contractmanagement m/v
Full time

Wie ben jij?
Jij wilt het beste uit jezelf en jouw team halen en daarom ben je altijd bezig om zaken te optimaliseren en de kwaliteit van jullie werk te verbeteren. Mensen vinden het plezierig om met je samen te werken en je krijgt het voor elkaar dat de mensen uit jouw team altijd bereid zijn om een stapje meer te zetten. Door jouw enthousiasme weet je mensen voor je te winnen en te laten werken. Je bent gek op cijfers en kunt goed analyseren. Zonder mensen op hun huid te zitten, weet je altijd wat er speelt binnen jouw team en heb je een duidelijk zicht op de voortgang van het werk. Je bent ondernemend en vindt het een uitdaging om samen met jouw team zaken snel op te lossen. Je weet waarmee je de klanten tevreden kunt stellen en verricht je werk vanuit een servicegerichte houding.  Verder ben je zorgvuldig en accuraat en werk je op MBO /HBO niveau.

Wat ga je doen?
Als Teamleider contractmanagement ben je met je team verantwoordelijk voor het contract management en beheer van onze complete leasecontracten-portefeuille, over het gehele traject van inzet- tot aan beëindiging van het leasecontract.

Jij stuurt met jouw enthousiasme en natuurlijke drive een team van 7 collega’s aan, analyseert de cijfers op basis van beschikbare en te ontwikkelen rapportages. Daarnaast zorg je voor contract aanpassingen en adequaat brandstofmanagement. Het beheer van de lopende verzekeringsafspraken met onze klanten in de contracten en  de verwerking van de van toepassing zijnde belastingen behoren ook tot je aandachtsgebied. In deze functie heb je veel  pro actief contact met de sales afdeling maar ook met externe leveranciers.   

Dit bieden wij jou:

  • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Private lease auto met personeelskorting
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • 25 vakantiedagen
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel


Ben jij ‘ED?
Stuur dan jouw motivatie met een Curriculum Vitae naar hr@spuigroep.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Erik Bartelink (Manager Support en Informatie) op 06-5324 1504.

Hoe verder na jouw sollicitatie?
Zodra wij jouw motivatiebrief en CV hebben ontvangen, sturen we je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. We laten je binnen 14 dagen weten wat we met je sollicitatie doen.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.