Private Greenlease voor werkgevers

#DUURZAAM #FULLSERVICE #VOORDELIG #WERKNEMERSLEASE
 

Wil je duurzaam mobiliteitsgedrag stimuleren bij jouw medewerkers? Door onder andere de CO2-uitstoot terug te dringen, ook van werknemers met een privé-auto? Maak de overstap op CO2-bewust rijden in een elektrische auto of een auto met een uitstoot tot 75 g/km CO2-uitstoot via private lease aantrekkelijker door hen een collectiviteitskorting voor elektrisch leasen te bieden. Kies voor elektrisch rijden met Multilease Private Greenlease.

Stimuleer duurzaam mobiliteitsgedrag: vraag nu informatie aan

Wil je als werknemer veilig en zeker elektrisch leasen? Bekijk hier de voordelen van Multilease Private Greenlease:

Werknemersbenefit zonder extra werk

Je sluit een mantelovereenkomst met ons af. Dat geeft jouw medewerkers de kans om tegen gunstige voorwaarden en scherpe tarieven 100% elektrische auto’s te leasen. Via een login op onze Multilease Private Greenlease website bekijken jouw medewerkers alle deals en informatie. Natuurlijk met de volledige service van Multilease. Collega’s staan niet langer aan je bureau met vragen. Wij vertellen ze alles wat ze moeten weten en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

CO2-beperkte werknemerslease

Jouw medewerkers kiezen uit de beste modellen op de markt. Wij selecteren voor onze deals alleen de beste auto’s. Een praktische stadsauto, de handige middenklasse, de grote gezinswagen, er zit voor ieder wat moois bij. Altijd maximaal 99 g/km CO2-uitstoot of volledig elektrisch. Altijd scherp geprijsd. En altijd inclusief de zekerheid van de Multilease service.

Laat onze fans jouw medewerkers overtuigen

Wij zijn fan van elektrisch rijden. Eens, het is even wennen. Maar elektrisch rijden is eigenlijk veel fijner. Ons greenteam vertelt jouw medewerkers er graag alles over. Zij hebben zelf de overstap gemaakt en weten precies hoe dit soepel te regelen. Wij nemen alles wat er bij elektrisch rijden komt kijken mee in ons verhaal. De actieradius, het laden, het snelladen, de (aanvraag voor de) laadpaal thuis of in de buurt, de laadpas, het eventuele mobiliteitsbudget, jouw medewerkers krijgen alle informatie die zij nodig hebben om soepel over te stappen.

Soepel overstappen op Elektrisch rijden

 • Laat jouw medewerkers tijdens onze webinars informeren en al hun vragen stellen
 • Drive Electric Demo days bij jou op locatie: laat jouw medewerkers het zelf ervaren
 • Spreekuur bij jou op locatie: wij nemen wij alle twijfels weg
 • Handig stappenplan: de overstap op elektrisch rijden is zo gemaakt
 • Online portal: in eigen tijd zelf de beste deal kiezen
 • Meer wensen? Wij denken graag met je mee.

 

Laat ons jouw medewerkers overtuigen: vraag nu informatie aan

Bezwaren nemen wij weg

Voor vrijwel elk bezwaar hebben wij een oplossing. Naar Zuid-Frankrijk met de auto? Met het Multilease vakantiepakket rijdt jouw medewerker tijdelijk in een vervangende brandstofauto. Is het bezwaar dat er geen laadpaal in de buurt van jouw medewerkers huis is en ook geen plek op het eigen terrein? No worries, wij wijzen hem de juiste weg voor de aanvraag.

Kies voor Multilease Private Greenlease

In deze situaties is deze groene werknemerslease ideaal:

 • jouw vloot gaat van zakelijke lease naar een mobiliteitsbudget
 • je wilt jouw wagenpark verduurzamen
 • je hebt graag de garantie dat jouw collega’s nooit stilstaan als ze dat niet willen
 • je wilt er zeker van zijn dat jouw collega’s het juiste advies voor een leaseauto krijgen
 • je bent actief bezig met groener gedrag
 • je hebt geen zin in expats die met vragen over hun auto bij je aankloppen
 • je wilt laten zien dat je duurzame mobiliteit stimuleert
 • je gaat graag voor verlaging van de wagenparkkosten

en zo kunnen wij nog wel even doorgaan...

Deze bedrijven zijn ook al fans

Staat jouw bedrijf hier nog niet tussen? Laat het ons weten, dan gaan we graag in gesprek om uit te leggen hoe jouw medewerkers ook kunnen profiteren van deze groene werknemerslease.

Deelnemende bedrijven Private Greenlease

Meer informatie?

Regel nu Multilease Private Greenlease voor jouw medewerkers. Bel ons op 088 - 088 0599 of laat hieronder een bericht voor ons achter. Heb je al een login? Klik dan hier om naar de inlogpagina te gaan.

Jouw vraag of opmerking
Ben je al klant van Multilease?
Jouw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van jouw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan jouw verzoek te voldoen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.