Wij beloven u:Onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service

Onbeperkte garantie op persoonlijke aandacht en service, dat belooft Multilease u. Altijd. Dit betekent dat u van ons op aan kan. Op welk vakgebied dan ook. En op ieder moment. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ja, u leest het goed. Multilease geeft deze garantie. Onbeperkt en hoogstpersoonlijk. We zijn er voor onze klanten. Altijd. Of dat nu is voor een lekkere kop koffie en een gewoon goed gesprek. Of om de laatste onderhoudsbeurt te bespreken. Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht en die krijgen ze ook. Zonder uitzonderingen. Dat maakt het prettig zaken doen.

Jan Kees de Graaff Commercieel directeur
Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht en die krijgen ze ook. Zonder uitzonderingen.
Jan Kees de Graaff

Snel reactie van ons. Dat doen we altijd.

U wilt natuurlijk veilig en comfortabel blijven rijden in een goed onderhouden leaseauto. Dus als u vragen heeft met betrekking tot het onderhoud van uw auto, is het wel zo prettig dat u direct antwoord van ons krijgt. Wij beantwoorden deze vragen áltijd binnen één werkdag. Duidelijk en met persoonlijke aandacht. Daar kunt u op rekenen.

Dick van Dockum Teamleider Reparatie, Onderhoud en Banden
Op al uw onderhoudsvragen geven wij snel een persoonlijke reactie!
Dick van Dockum

Schade?Dan wilt u graag direct uw verhaal kwijt

Een ongelukkig moment en schade aan de leaseauto. Dat is al vervelend genoeg. Dan is het heel fijn om te weten dat u bij ons direct uw verhaal kwijt kunt. We staan dag en nacht (samen met onze partners) voor u klaar en luisteren eerst aandachtig. En natuurlijk proberen we u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Met persoonlijke aandacht voor uw situatie. Gegarandeerd.

Ronald Kersten Medewerker schade
Schade? We staan dag en nacht (samen met onze partners) voor u klaar.
Ronald Kersten

De keuze is gemaakt en u wilt snel een offerte.Dit regelen we.

Een nieuwe leaseauto. U bent er al een tijdje mee bezig. Opties bekeken en knopen doorgehakt. Wat rest is een offerte op maat want u wilt gaan rijden. Snel schakelen. dat doen we. Wij gaan direct aan de slag. Zodat u snel dé offerte ontvangt voor de auto die u graag wilt gaan rijden. Daar kunt u van op aan. Zeker weten.

Waar een wil is, is een weg. We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies. Daar gaan we voor.

Wij kennen onze markt, producten en diensten van binnen en buiten. Zo goed willen we u ook leren kennen. Dat begint met goed luisteren. Op die manier kunnen we u een op maat gesneden advies bieden. Ga er maar vanuit, we vinden altijd een oplossing binnen uw wensen. Linksaf of rechtsaf. We vinden de juiste weg. Gegarandeerd.

Martin Schönau Accountmanager
We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies.
Martin Schönau