Onze waardes

Onze servicebelofte komt voort uit een viertal rotsvaste pijlers waar u en uw organisatie altijd op kunt bouwen. Wij voorzien u graag van een advies op maat en komen graag met u in contact. Wilt u weten wat Multilease voor uw onderneming kan betekenen? Bel ons dan of een bericht bij ons achter via ons contactformulier. We zijn u graag van dienst.

Persoonlijk advies op maat

* Vaste contactpersoon * Op ieder moment

Persoonlijke aandacht en service staan bij Multilease centraal. Op ieder moment. Van ons kunt u een advies op maat verwachten. Voor uw persoonlijke situatie. U kunt bij uw vaste contactpersoon terecht met uw vragen. En weten wij het niet, dan zoeken we het voor u uit.

Duidelijkheid

* Heldere offertes * Pro-actieve kostenbeheersing * Online management rapportages

Wij houden niet van verrassingen. U vast ook niet. Daarom zorgen wij voor duidelijkheid. Terug te zien in onze service en afspraken. Zo heeft u dé offerte snel in huis. Op maat gemaakt. Verder kijken we samen met u waar kosten bespaard kunnen worden. Vooraf, op basis van een goede analyse. En tijdens de looptijd, door actief te sturen met behulp van management rapportages. Met als gezamenlijk doel, geen verrassingen achteraf. 

Betrouwbaar

* Pro-actieve instelling * Méér dan 40 jaar ervaring * ISO 9001 & 14001 * MVO

Multilease is opgericht in 1976. Sindsdien zijn wij actief in de leasebranche en zijn wij gegroeid naar een landelijke leasemaatschappij. Door het persoonlijk contact met klanten in alle segmenten, hebben we behoorlijk wat ervaring in zowel het MKB als groot-zakelijke markt. Tevens zijn we ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Omdat we waarde hechten aan betrouwbare processen en duurzaamheid. Een duurzaam milieu en duurzame relaties. Met leveranciers, medewerkers en voornamelijk met onze klanten.

Mobiliteit gegarandeerd

*Altijd bereikbaar * Bij pech zo snel mogelijk weer op weg *Binnen 24u antwoord op onderhoudsvragen

Zorgeloos op weg. Bij Multilease kunt u daarvan op aan. Een rijdend wagenpark is een noodzaak voor u. En een zorg voor ons. Mocht er iets voorvallen, staan wij voor u paraat. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vragen over onderhoud. En bij pech zorgen wij dat u snel weer op weg kunt. Belangrijker, wij luisteren naar uw verhaal. Zodat de oplossing de juiste is.