Winnaar actie leasen is een eitje bekend

dinsdag 7 oktober
Winnaar actie leasen is een eitje bekend

Met Pasen konden alle zakelijke Multilease klanten meedoen aan de prijsvraag 'Wat maakt leasen een eitje?'. Tot 30 april konden ze hun reactie inzenden om kans te maken op een bezoek van een barista of ijscoman op locatie. We hebben veel inzendingen ontvangen, waaronder een aantal zeer creatieve.

Met Pasen konden alle zakelijke Multilease klanten meedoen aan de prijsvraag 'Wat maakt leasen een eitje?'. Tot 30 april konden ze hun reactie inzenden om kans te maken op een bezoek van een barista of ijscoman op locatie. We hebben veel inzendingen ontvangen, waaronder een aantal zeer creatieve. De winnende inzending kwam van Maud van CoolProfs:

"Een ei hoort erbij... Of het nu gaat om een omelet, uitsmijter, gekookt of gebakken ei... Met het juiste ei heb je een heerlijke maaltijd. En zo is het ook met Multilease. Een auto hoort erbij... of het nu gaat om benzine, plug-in hybride, diesel of elektrische auto. Met de juiste leasemaatschappij heb je een goed geregeld wagenpark in handen. Ze nemen je zorg uit handen, helpen met de leasevragen, geven goede adviezen, zijn persoonlijk, vaste contactpersonen en al jaren een zeer fijne samenwerking. Ga zo door!!!"

Maud, bedankt voor deze inzending en gefeliciteerd met de prijs. Wij komen binnenkort langs met een ijscoman in Oude Wetering!