Maatregelen ten gevolge van Coronavirus

vrijdag 13 april
Maatregelen ten gevolge van Coronavirus

Multilease vindt het belangrijk om bij te dragen aan het tegengaan van mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus. Wij volgen hierin het advies van de Rijksoverheid. Er is dagelijks een beperkter team van Multilease op kantoor aanwezig omdat we zoveel als mogelijk vanuit huis zullen gaan werken.

Multilease vindt het belangrijk om bij te dragen aan het tegengaan van mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus. Wij volgen hierin het advies van de Rijksoverheid. Op dit moment zijn er geen meldingen bekend van besmettingen bij onze medewerkers.

Er is dagelijks een beperkter team van Multilease op kantoor aanwezig omdat we zoveel als mogelijk vanuit huis zullen gaan werken. Fysieke afspraken zullen zoveel mogelijk beperkt worden, altijd in overleg.

Wij blijven gewoon bereikbaar per telefoon, email en via de website, net zoals u normaal gesproken van ons gewend bent maar wij verzoeken wel wanneer dit mogelijk is, zoveel mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen.

Heeft u of een van uw leaserijders pech of dringende vragen over schade of onderhoud? Gebruik onze website of bel ons op nummer: 088 - 088 0570. Mailen kan ook nog steeds naar onderhoud@multilease.nl en schade@multilease.nl .

We zullen er alles aan doen om ons niveau van dienstverlening naar u toe te waarborgen! Heeft u vragen over de maatregelen? Neem gerust contact met ons op.