Banden wisselen

donderdag 16 januari
Banden wisselen

Normaal gesproken vragen wij in maart een afspraak in te plannen voor de bandenwissel. Met het minimale aantal kilometers dat veel leaseauto's nu rijden, is doorrijden op winterbanden is voor nu geen probleem.

Normaal gesproken vragen wij in maart een afspraak in te plannen voor de bandenwissel. Met het minimale aantal kilometers dat veel leaseauto's nu rijden, is doorrijden op winterbanden is voor nu geen probleem. Gaat u wel (weer) meer de weg op, wissel de banden dan al wel. Bij hogere temperaturen slijten de banden iets sneller, wat het weggedrag mogelijk kan beïnvloeden.

Maak alvast een afspraak voor de bandenwissel later dit jaar
Wij verzoeken u wel alvast de bandenwissel in te plannen voor later dit jaar. Dit kan worden gedaan bij de bandenspecialist waarbij de zomerbanden liggen opgeslagen. Neemt u hierbij wel de instructies van het RIVM en de bandenwissel locatie in acht.

Hoe inplannen
De bandenwissel van uw merkomschrijving modelomschrijving met kenteken kenteken kunt u alvast inplannen bij het bedrijf waar de zomerbanden van uw leaseauto liggen opgeslagen.

Vragen over de bandenwissel? Neem gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar onderhoud@multilease.nl.