Meer dan welkom
Multilease

Waarom Multilease

De service van Multilease is gebaseerd op een viertal pijlers waarop u en uw organisatie kunnen bouwen:

  • Persoonlijk
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Mobiliteit

Groen Rijden privélease

Duurzaam ondernemen door duurzaam te rijden? Het privé groen lease product Groen Rijden maakt dit mogelijk en zorgt ervoor dat zowel organisaties als medewerkers profiteren.

Groen Rijden privélease

Groen Rijden is het privélease product van Multilease. Medewerkers van een organisatie kunnen gebruik maken van deze voordelige mobiliteitsvoorziening nadat de werkgever een samenwerking is aangegaan met Multilease.

Privélease voor medewerkers

Door het bieden van Groen Rijden privélease aan medewerkers, biedt de werkgever een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorziening. De medewerker bespaart namelijk als leaserijder op bijtellingkosten en als autobezitter onder andere op kosten zoals reparatie, onderhoud en verzekeringen. Als werkgever bent u actief bezig met het verduurzamen van de mobiliteit binnen de organisatie. 

Online calculeren

Bij het aangaan van een samenwerking met Multilease krijgen de medewerkers toegang tot Groen Rijden calculeren: een online toepassing waar medewerkers 24/7, snel en eenvoudig de privélease prijs van ieder model auto (met een maximum van 140 gr/km CO2 uitstoot) kunnen bereken. Op dit portaal worden ook aantrekkelijk privélease aanbiedingen getoond. 

Meer informatie?

Neem dan contact op via welkom@groenrijden.nl of via 088 - 088 0599.