Duurzame autolease

Is duurzaam ondernemen ook belangrijk voor uw bedrijf? Waar vroeger een wagenpark van een bedrijf per definitie vervuilend voor het milieu was, zijn er tegenwoordig diverse manieren om de CO2-uitstoot te compenseren en zoveel mogelijk te beperken. Hiermee kan het wagenparkbeheer bijdragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van een bedrijf.

Wij werken graag met u aan het verminderen van broeikasgassen in de atmosfeer. Heel veel kleine inzichten leveren samen een grote opbrengst: een klimaat neutrale wereld. Multilease kan u op verschillende manieren helpen en adviseren om maatschappelijk verantwoord met het wagenpark om te gaan.

De kleine inzichten die ervoor zorgen dat uw organisatie reduceert en compenseert, leveren verscheidene grote extra opbrengsten zoals: kostenbesparing, verhoging van de omzet en het tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar duurzaamheid van uw klanten. Ook medewerkers werken graag bij organisaties met oog voor de toekomst. Zie hieronder een aantal voorbeelden hoe u duurzaam om kunt gaan met uw wagenpark.

 • Elektrisch rijden

  Elektrisch rijden

  Elektrisch rijden is steeds meer in opkomst en wordt ook steeds gebruiksvriendelijker. Toch is de eerste keer rijden in een elektrische auto even wennen. Daarom geven we u graag een aantal tips rondom het rijden in een elektrische auto en het opladen van de accu.

  Read more
 • Zakelijke deelauto

  Zakelijke deelauto

  De deeleconomie groeit snel. Steeds meer reizigers en bedrijven in Nederland maken er gebruik van een deelauto. Daarom heeft Multilease een zakelijk deelauto concept ontwikkeld dat speciaal gericht is op de zakelijke behoefte van nu.

  Read more
 • Klimaatneutraal leasen

  Klimaatneutraal leasen

  Multilease kan u adviseren om klimaatneutraal te leasen. Hiermee bedoelen wij dat het wagenpark van uw organisatie niet langer een negatieve impact heeft op het klimaat.

  Read more