Multilease Shortlease

Heeft u tijdelijk behoefte aan flexibele mobiliteit? Het product Multilease Shortlease biedt uitkomst. Met shortlease heeft u de keuze uit vele merken en modellen auto’s die voor een korte periode ingezet kunnen worden. U bepaalt zelf wanneer u welke auto voor welke periode nodig heeft.

Shortlease = flexibel

Multilease biedt naast Operational lease ook shortlease aan, in samenwerking met ons zusterbedrijf Europcar. Bij tijdelijke behoefte aan een extra personenauto of bedrijfsauto hebben wij de juiste oplossing. U geniet van de voordelen van leasing, aangevuld met de flexibiliteit van huren. Een shortlease contract is namelijk al na 30 dagen kosteloos per dag opzegbaar. Met scherpe tarieven vanaf de eerste dag maakt dit shortlease een ideale invulling voor uw tijdelijke mobiliteit.

Shortlease = snel geregeld

Door de samenwerking met onze zustermaatschappij Europcar heeft u niet alleen de keuze uit een uitgebreide verhuurvloot van personenauto's en bedrijfswagens, zij hebben ook een landelijk vestigingennetwerk. Er is dus altijd een vestiging van Europcar in de buurt. Een shortlease auto kunnen wij hierdoor snel voor u regelen. U hoeft alleen uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte bij uw contactpersoon aan te geven, wij zorgen vervolgens voor de juiste invulling.

LeaseOnline

Shortlease vanaf 1 maand tot 24 maanden kunt u ook helemaal zelf online regelen via LeaseOnline, een ander zusterbedrijf. Bij LeaseOnline kiest u de auto uit en heb je de flexibiliteit om deze met een opzegtermijn van een maand weer in te leveren. Click, Choose en Drive!

Auto huren: voor een dag, week of langer via Europcar 

Is shortlease te lang? Ook voor een kortere periode dan 30 dagen kunnen wij u voorzien van tijdelijke mobiliteit. Ook dit verzorgen wij in samenwerking met ons zusterbedrijf Europcar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de Europcar website.

Meer informatie over de mogelijkheden van Multilease Shortlease?

Neem contact met ons op of vraag online een shortlease offerte aan. Benoem of omschrijf hierbij uw gewenste shortlease auto, naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Shortlease offerte aanvragen