Multilease Sale en leaseback

Direct meer financiële ruimte


Heeft uw bedrijf (een deel van) het wagenpark in eigendom? Denk eens na over sale en leaseback. Gewoon in de auto's blijven rijden, maar krijg direct meer financiële ruimte en profiteer van het gemak van wagenparkbeheer door Multilease.

Met Multilease Sale en leaseback zet u uw eigen wagenpark om in leasing. Zo profiteren u en uw medewerkers van de voordelen van Full operational lease. Uw wagenpark wordt door Multilease overgenomen, waarna u het direct weer terug leaset. Iedereen blijft gewoon in de leaseauto rijden, maar financieel en qua service verandert er wel iets. Doordat u de auto's nu leaset, krijgt uw bedrijf meer financiële ruimte. En de leaserijders kunnen bij Multilease terecht met alle vragen over de leaseauto. Daar heeft uw bedrijf geen omkijken meer naar!

Op ieder gewenst moment

Om te beginnen met leasing hoeft u niet te wachten tot de auto's aan vervanging toe zijn. Vooraf wordt de waarde van de auto's met u bepaald. Zo kan in één keer de overstap naar leasing worden gemaakt. Sale en leaseback is ook toe te passen op de privé auto's van medewerkers die binnen uw bedrijf tussentijds overstappen op leasing. 

Voordelen Multilease Sale en leaseback

  • Gemakkelijke overstap van eigendom naar leasing.
  • Verruiming van liquiditeits- en solvabiliteitspositie.
  • Eenduidigheid in de administratie.
  • Identieke service- en onderhoudsvoorwaarden voor elke auto.
  • Compleet uitbesteden van wagenparkbeheer.
  • Direct profiteren van onze service en het gemak van leasing.


Meer informatie over Multilease Sale en leaseback?

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem gerust contact met onze leaseadviseurs op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie en de aansluitende voorwaarden.

Informatie aanvragen

Contact