Multilease Bedrijfswagen lease

Geïnteresseerd in bedrijfswagen lease? Bij Multilease zijn we van mening dat een bedrijfswagenpark de mobiliteit van uw bedrijf moet waarborgen. Om dit te kunnen verzorgen hebben we ervaren bedrijfswagen specialisten klaarstaan die u kunnen adviseren over de juiste bedrijfswagen en bijpassende leasevorm. We zorgen voor een op maat geleverd advies én bedrijfswagen.

Waar letten we op bij bedrijfswagen lease?

De juiste bedrijfswagen afstemmen op de specifieke behoefte van de klant is maatwerk. Onze leaseadviseurs zijn specialisten op het gebied van bedrijfswagens. Dat geldt niet alleen voor de technische know-how, veiligheid en klantenservice, maar ook voor juridische of fiscale aangelegenheden.

Bedrijfswagen lease: op maat geleverd

Multilease begeleidt u graag bij de op- en aanbouw van uw bedrijfswagen. Voor specifieke uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een koelwagen, een bedrijfswagen met een laadbak of een gesloten bestelwagen met betimmering en imperiaal kunt u bij Multilease op aantrekkelijke condities rekenen. Ook denken onze specialisten met u mee als het gaat om de kilometerkostprijs en de bepaling van de juiste trekkracht of het juiste laadvermogen. Multilease werkt nauw samen met erkende leveranciers en dealers zodat wij u advies op maat kunnen geven. Ook als het gaat om de leasevorm die het best bij uw onderneming past; Full operational lease, Netto operational lease of Financial lease behoren bij bedrijfswagen lease tot de mogelijkheden.

Voordelen Bedrijfswagen lease

  • Volledige begeleiding bij aanschaf en exploitatie van de bedrijfswagen.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen met betrekking tot de bedrijfswagen en de inrichting.
  • Onafhankelijk advies bij op- en aanbouwmogelijkheden.
  • Bedrijfswagen alsmede de complete inrichting geregeld in één leasecontract.
  • Coördinatie van het periodieke onderhoud.
  • Naast de bedrijfswagen is ook de inrichting direct meeverzekerd in geval van calamiteiten of bij onderhoud.
  • 24-uurs hulpservice.
  • Dankzij de gevarieerde vloot bedrijfswagens van onze zustermaatschappij Europcar, kunnen wij u altijd vervangend vervoer aanbieden wanneer u uw bedrijfswagen voor langere tijd moet missen als gevolg van onderhoud of schade.
  • De mogelijkheid om na afloop van het leasecontract de gebruikte inrichting van de bedrijfswagen door ons te laten overzetten bij het afsluiten van een nieuw bedrijfswagen leasecontract.

 

Meer informatie over Bedrijfswagen lease?

Wilt u meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen of heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag direct online meer informatie of een offerte aan.

Meer informatie