Meer dan welkom
Multilease

Adres & Routebeschrijving

Hier vindt u het adres van Multilease en kunt u een route plannen naar Multilease in Den Haag.

Hoofdkantoor

 Bezoekadres:  Postadres:
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag

Telefoon: 088 - 088 0525
Telefoon schade: 088 - 088 0570 
Postbus 23830
2502 GV Den Haag


 

Openingstijden Hoofdkantoor

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur

Routebeschrijving
Bij gebruik van uw navigatiesysteem, voer Saturnusstraat 7 in, hier is de ingang van onze parkeergarage vlakbij. Volg voor het laatste stukje onderstaande routebeschrijving, de verkeerssituatie is onlangs gewijzigd.

Vanaf de A12 - Afrit Voorburg
Ga naar links onder de A12 door, rij vervolgens bij de stoplichten door op de Maanweg. Op de Maanweg komt u vervolgens stoplichten tegen, ga hier rechtsaf de Verlengde Melkweg op. Bij de kruising met de Saturnusstraat gaat u rechtsaf. Vervolg de Saturnusstraat (doodlopend) bijna tot het einde, hier vindt u de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand, tegenover de trappen van het KPN gebouw. Bij de rechter inrit (naast de zwarte tunnel) kunt u bellen naar onze receptie.

Parkeren
U kunt parkeren op één van de bezoekersplaatsen van Multilease. In de hoek van het parkeerdek (bij het gebouw) vindt u een trappetje naar beneden, hier is de ingang van de Regulusweg vanaf het parkeerdek. U kunt hier aanbellen, onze receptie zal de deur voor u open doen. Neem vervolgens de lift naar de 4e verdieping.

   routebeschrijving parkeerdek ingang

 Klik hier voor het plannen van een route via Google Maps

Routebeschrijving Multilease