Hoe goed is jouw auto beveiligd tegen diefstal? 

Stel je voor: je komt van een afspraak en wilt je auto instappen, is je auto weg. Gestolen door autodieven. Het overkwam een van onze leaserijders die in een Toyota RAV4 rijdt. Uit cijfers blijkt dat dit type auto een van de meest gestolen modellen van dit moment is. De dieven kraakten elektronisch de sleutel en gingen er even vandoor met de buit. Alleen wisten zij niet dat de betreffende auto beveiligd was met een systeem, waardoor deze met succes getraceerd en veilig gesteld kon worden. 

Over het algemeen worden dit soort voertuigen niet beveiligd en belanden ze in het buitenland. De Toyota RAV4 modellen zijn namelijk vanwege hun betrouwbaarheid erg populair in Afrika en worden ingezet in de woestijn of verkocht in aparte onderdelen. We zijn erg blij dat onze auto is teruggevonden. Zonder de LoJack Peilzender was dit nooit gelukt. 

Multilease adviseert haar relaties altijd om tijdens de lease te investeren in beveiliging. Wij werken al jaren samen met onze partner LoJack Benelux. Zij werken op hun beurt nauw samen met politie en justitie. Met het beveiligingssysteem wordt er dus 24 uur per dag en 7 dagen per week gewaakt over jouw auto. Indien jouw auto voorzien is van deze beveiliging en gestolen wordt, weet je in ieder geval zeker dat deze altijd teruggevonden wordt en scheelt jou een hoop kopzorgen.

Wil je meer informatie over het beveiligen van jouw auto’s of heb je andere vragen? Stuur ons een berichtje of neem contact met ons op via 088 088 0525.