Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij de (bedrijfs)auto wordt gefinancierd door Multilease. De financiering is voor het volledige bedrag, exclusief BTW, tegen aantrekkelijke condities. Voor deze leasevorm betaalt u een maandelijks bedrag exclusief BTW. Doordat u de BTW zelf heeft betaald bij de dealer, kunt u deze ook zelf terug vorderen. De operationele zaken rondom de leaseauto kunt u zelf regelen.

Aan het eind van het Financial lease contract heeft u de lening volledig afbetaald of volgt er een slotbedrag dat is afgesproken, waarna het juridisch eigendom van de (bedrijfs)auto overgaat naar u. 

Investering *

Het bedrag dat u geïnvesteerd wilt hebben.

* Alle bedragen zijn excl. BTW

Looptijd

Vul hier het aantal maanden in waarvoor u de financial lease overeenkomst wilt aangaan.

12

72

Slotsom *

Het bedrag dat aan het einde van de looptijd overblijft en dan moet worden voldaan.

€ 5

€ 2.500

Leaseprijs excl BTW *

€ 154

€ 862

per maand excl. BTW

daarom Financial Lease

  • Lage rente
  • Investeren zonder liquiditeitsverlies
  • Economisch eigendom is van u
  • Behoud van financieringsruimte
  • Lage of geen slotsom

De voordelen van Financial lease

Financial lease geeft u extra financiële ruimte. Deze 'on-balance' leasevorm biedt u nog een interessant voordeel, u profiteert onverkort van de investeringsaftrek of andere geldende subsidies/voordelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Financial lease en de investeringsaftrek? Wilt u een vrijblijvende berekening laten maken voor uw situatie? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs of vul onderstaand formulier in.