Meer dan welkom
Multilease

Renault Trafic lease actie

Multilease biedt tot eind oktober de Renault Trafic aan voor het actietarief van € 319,- per maand (excl. BTW), o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Het actiemodel is uitgevoerd met een vloerplaat en lat/wand betimmering. Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Trafic lease actie? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Renault Trafic lease actieBedrijfswagen actie Renault Trafic: vanaf € 319,- per maand*

Tot eind oktober kunt u profiteren van onze lease actie op de Renault Trafic. Vanaf € 319,- per maand* stapt u in deze ruime bedrijfswagen die al is uitgerust met een vloerplaat, lat/wand betimmering en achterdeurpanelen (boven). Ons actiemodel, de Renault Trafic gesloten bestel 1.6dci t27 l1h1 comfort 95 euro6, is voorzien van witte lak en stoffen bekleding (Muscade noir). De Renault Trafic heeft naast voldoende laadvolume (5,2m3) een krachtige, zuinige motor en voldoet aan de strengste milieunormen.

Geïnteresseerd in de Renault Trafic lease actie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze lease actie? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs voor meer informatie over deze bedrijfswagen. Of vraag direct een offerte aan voor de Renault Trafic.

*Leasetarief Renault Trafic gesloten bestel 1.6dci t27 l1h1 comfort 95 euro6 is op basis van Full operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, vervangend vervoer, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 227,-. De leverende dealer is door Multilease bepaald. De lease actie is geldig tot en met 31 oktober 2017. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.