Meer dan welkom
Multilease

Renault Mégane lease actie

Tot eind juni stapt u voordelig in de sportieve Renault Mégane voor het actietarief van € 315,- per maand (excl. BTW). Op basis van Full Operational lease, een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Benieuwd naar deze lease actie? Vraag direct online een offerte aan voor de Renault Mégane of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Renault Megane lease actieRenault Mégane lease actie, vanaf € 315,- per maand*

Tot eind juni is bij Multilease de Renault Mégane voor het actietarief van € 315,- per maand te leasen. Op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Het actiemodel van Multilease, de 1.3tce energy life, is onder andere voorzien van:

  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Airconditioning
  • R-Plug & Radio DAB+
  • Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming (A2DP)

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full Operational lease
Standaard eigen risico van € 300,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Benieuwd naar de Renault Mégane lease actie?

Voor meer informatie over de Renault Mégane lease actie kunt u contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Liever direct een offerte? Vraag online een offerte aan.

*Leasetarief Renault Mégane (5-deurs) 1.3tce energy life 85kW is op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 300,-. Actie is geldig tot en met 30 juni 2018. De leverende dealer is door Multilease bepaald. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.