Meer dan welkom
Multilease

Opel Ampera-e leasen, vanaf € 572,- per maand

De nieuwe Opel Ampera-e is bij Multilease te leasen vanaf € 572,- per maand (excl. BTW). De volledige elektrische Ampera-e heeft een actieradius van 520 kilometer en valt in de 4% bijtellingscategorie. Benieuwd naar de Opel Ampera-e lease actie en de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Opel Ampera-e leasen

Opel Ampera-e leasen via Multilease, al vanaf € 572,- per maand

De Opel Ampera-e wordt dit jaar op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De geheel elektrische Ampera-e heeft een actieradius van 520 kilometer (o.b.v. NEDC) en is daarmee geschikt voor zowel korte als langere ritten. De nieuwe Opel heeft voldoende ruimte voor 5 personen en gaat in 7,3 sec van 0 tot 100 km/h. Met de CO2-uitstoot van 0 gr/km valt de Ampera-e in de aantrekkelijke bijtellingsklasse van 4%.

Ons actiemodel van de Opel Ampera-e innovation aut is onder andere uitgerust met:

  • 10,2 inch touchscreen
  • 17 inch lichtmetalen velgen
  • Parkdistance control achter
  • Cruise control
  • Automatic climate control
  • Dakdragers/railing

NB. In 2017 en 2018 is de Opel Ampera-e beperkt leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full operational lease
Standaard eigen risico van € 150,-
 Advies op maat
Persoonlijk contact

Geïnteresseerd in de Opel Ampera-e lease actie?

Wilt u meer informatie over het actiemodel van de Ampera-e of over een andere uitvoering? Vraag direct online een offerte aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

*Leasetarief Opel Ampera-e innovation-aut is op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 150,-. Actie loopt tot 31 oktober 2017. De leverende dealer is door Multilease bepaald. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.