Meer dan welkom
Multilease

Occasion lease Mercedes Benz C-klasse

Op zoek naar een Mercedes Benz C-klasse om te leasen? Bij Multilease is dat al mogelijk vanaf een periode van 6 maanden. Voor € 699,- per maand (excl. BTW) stapt u al in deze rijk uitgeruste auto, incl. 3.000 kilometer vrij per maand. De Mercedes Benz C-klasse is vanuit voorraad leverbaar, u kunt dus snel instappen. Meer informatie of een offerte? Vraag deze online aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Occasion lease Mercedes Benz

Occasion lease actie: Mercedes Benz C-klasse voor € 699,- per maand* excl. BTW

Multilease biedt de Mercedes Benz C180 Ambition aan voor het occasion lease tarief van € 699,- per maand, op basis van 6 maanden en 3.000 kilometer vrij per maand. Een langere periode leasen is ook mogelijk, vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. We hebben diverse uitvoeringen beschikbaar, waaronder:

  • modellen uitgerust met navigatie
  • Metallic lak, zwart, grijs en blauw
  • voorzien van Avantgarde interieur en exterieur en lichtmetalen velgen

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full Operational lease
Standaard eigen risico van € 300,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Benieuwd naar de Mercedes Benz C-klasse occasion lease actie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Of vraag direct online een offerte aan.

* Leasetarief Mercedes Benz C-klasse is op basis van Full Operational lease, 6 maanden en 3.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 300,-. Actie loopt zolang de voorraad strekt, op = op. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.