Meer dan welkom
Multilease

Nissan Leaf lease actie

Een hele lage bijtelling en een goed uitgeruste leaseauto? Bekijk dan onze lease actie voor de elektrische Nissan Leaf. Lease de Nissan Leaf al vanaf € 425,- per maand (excl. BTW). Benieuwd naar de actie? Vraag direct een offerte op of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Nissan Leaf lease actieNissan Leaf lease actie: Vanaf € 425,- per maand* excl. BTW

De Nissan Leaf heeft een facelift ondergaan: strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. Deze frisse moderne hatchback biedt bovendien de ruimte en veelzijdigheid die u nodig hebt in uw drukke leven.

De Leaf heeft 100% elektrische aandrijving, dit betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Het innovatieve e-Pedal maakt het nog leuker, want daarmee kunt u versnellen en remmen met slechts één pedaal. Terwijl u stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km** brengt uw auto u verder dan ooit.

Ons actiemodel, de Nissan Leaf (5-deurs) n-connecta 40kW accu aut, is onder andere uitgerust met:
  • 17" lichtmetalen velgen
  • privacy glass
  • B-stijl hoogglans zwart
  • Automatisch dimmende binnenspiegel
  • Intelligent Around View Monitor incl. Intelligent Driver Alertness, Moving Object Detection en 360 graden zicht met 4 camera's
  • Comfort pack

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full Operational lease
Standaard eigen risico van € 300,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Benieuwd naar de Nissan Leaf lease actie?

Voor meer informatie over de Nissan Leaf kunt u contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Liever direct een offerte? Vraag online een offerte aan.

    

* Leasetarief Nissan Leaf (5-deurs) n-connecta 40kW accu aut is op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 300,-. Actie loopt tot 30 april 2018 of zo lang de voorraad strekt, op = op. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.

** Het rijbereik tot 378 km o.b.v. NEDC-cyclus is geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en airconditioning.