Meer dan welkom
Multilease

Lease de Hyundai IONIQ Electric vanaf € 399,- p.m.

Volledig elektrisch rijden met slechts 4% bijtelling? Bij Multilease bieden we de nieuwe Hyundai IONIQ Electric (EV) aan voor het speciale actietarief vanaf € 399,- per maand. Benieuwd naar deze actie? Vraag meer informatie of een offerte aan bij één van onze leaseadviseurs.

Hyundai IONIQ lease actieElektrisch rijden met de Hyundai IONIQ Electric (EV): profiteer van een aantrekkelijk maandtarief en slechts 4% bijtelling.

De Hyundai IONIQ Electric (EV) is een betaalbare 5-persoons volledig elektrische auto. De IONIQ Electric is emissievrij oftewel een CO2-emissie van 0 gr/km. Hiermee valt de auto in de 4% bijtellingscategorie, een aantrekkelijke bijkomstigheid. Tot eind september kunt u gebruik maken van de Hyundai IONIQ Electric lease actie, vanaf € 399,- per maand* rijdt u volledig elektrisch.

Ons actiemodel, de Hyundai IONIQ electric comfort aut, is voorzien van een krachtige elektromotor en heeft een actieradius van meer dan 280 kilometer. De IONIQ Electric is standaard uitgerust met:

  • Climate control
  • Cruise control
  • Boordcomputer en navigatiesysteem
  • Parkdistance control voor en achter
  • Traction control
  • Lichtmetalen velgen

De Hyundai IONIQ is ook verkrijgbaar in een hybrid en plugin uitvoering (22% bijtelling). De actie is ook van toepassing op deze uitvoeringen. Vraag de actietarieven op bij Multilease.

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full operational lease
Standaard eigen risico van € 150,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Geïnteresseerd in de Hyundai IONIQ Electric lease actie?

U kunt direct online een offerte aanvragen of neem contact op met één van onze leaseadviseurs. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van elektrisch rijden en over de lease acties.

*Leasetarief Hyundai IONIQ electric comfort aut is op basis van Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, laadtegoed en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 150,-. Actie loopt tot en met 30 september 2017. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.