Meer dan welkom
Multilease

Citroën Jumper lease actie

Op zoek naar een ruime bedrijfswagen? Bekijk dan de Citroën Jumper lease actie. Vanaf € 393,- per maand (excl. BTW) stapt u in ons actiemodel, voorzien van laadvloer met sjorogen en zijwandpanelen (onder en boven). De actieprijs is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar. Uit voorraad leverbaar, dus snel beschikbaar. Benieuwd? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Citroën Jumper lease actie

Citroën Jumper lease actie: vanaf € 393,- per maand*

Bij Multilease kunt u tot en met 30 september de Citroën Jumper voor het aantrekkelijke tarief van € 393,- per maand (excl. BTW) leasen. De bedrijfswagen is uit voorraad leverbaar, dus op korte termijn inzetbaar. De Citroën Jumper (L2H2) heeft een ruime laadruimte waarmee behoorlijk wat vervoerd kan worden. De ruimte is goed bereikbaar door de schuifdeur (opening 1,25 meter) en achterdeuren. Ook de cabine van de Jumper is praktisch, deze zit vol slimme opbergmogelijkheden.

Ons voorraadmodel van de Citroën Jumper (gesloten bestel) 2.0hdi 33 l2h2 economy 130 roetf. is onder andere uitgerust met:

  • Witte lak
  • Handmatige airconditioning
  • Houten laadvloer
  • Zijwandpanelen
  • Touchscreen Radio/CD en Bluetooth

Geïnteresseerd in de Citroën Jumper lease actie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze bedrijfswagen lease actie? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de Citroën Jumper.

*Leasetarief Citroën Jumper is op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, vervangend vervoer, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 227,-. De lease actie is geldig tot en met 30 september 2017. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.