Meer dan welkom
Multilease

Citroën C3 Aircross lease actie, nu vanaf € 309,- per maand

De nieuwe C3 Aircross is alleen in de maand april voor het actietarief van € 309,- per maand* te leasen bij Multilease. Op basis van Full Operational lease, met een periode van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Benieuwd naar deze lease actie? Vraag direct online een offerte aan voor de Citroën C3 Aircross of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Citroën C3 Aircross lease actieCitroën C3 Aircross lease actie, alleen in april, vanaf € 309,- per maand*

De C3 Aircross is de ruimste auto in zijn segment; de SUV biedt voldoende ruimte aan vijf personen en heeft bijzonder veel been- en hoofdruimte. Uniek is ook de hoge zitpositie voor de bestuurder. De bagageruimte is te vergroten van 420 liter tot 520 liter door de in twee onafhankelijke delen neerklap- en verschuifbare achterbank. Deze bagageruimte is daarnaast gemakkelijk toegankelijk door de brede, wijd openstaande klep en de lage tildrempel.

Ons actiemodel van de C3 Aircross, 1.2 puretech live 60kW, is onder andere uitgerust met:

  • Citroën Connect box
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Lane Departure Warning systeem
  • Snelheidsbordherkenning en advies
  • Radio en bluetooth

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full Operational lease
Standaard eigen risico van € 300,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Benieuwd naar de Citroën C3 Aircross lease actie?

Voor meer informatie over de Citroën C3 Aircross kunt u contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Liever direct een offerte? Vraag online een offerte aan.

*Leasetarief Citroën C3 Aircross (5-deurs) 1.2 puretech live 60kW is op basis van Full Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, brandstof en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 300,-. Actie is geldig tot en met 30 juni 2018. De leverende dealer is door Multilease bepaald. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.