Meer dan welkom
Multilease

BMW i3 lease actie: elektrisch rijden vanaf € 499,- p.m.

100% elektrisch rijden met maar 4% bijtelling met de BMW i3! Vanaf slechts € 499,- per maand kunt u in deze auto rijden. De BMW i3 lease actie is geldig tot eind oktober. Geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden van elektrisch rijden? Vraag online direct een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

BMW i3 lease actieBMW i3 lease actie: vanaf € 499,- per maand*

Bent u op zoek naar een elektrische auto die uitermate geschikt is voor de stad? De BMW i3 is een emissievrije auto en heeft een actieradius van 300 kilometer (volgens NEDC). Ook langere afstanden zijn dus goed elektrisch af te leggen. Bij Multilease stapt u tot eind oktober in voor het lease tarief vanaf € 499,- per maand en profiteert u van 4% bijtelling.

De BMW i3 valt zeker op door het duurzame design en is te benoemen als een premium elektrische auto. Het actiemodel van de BMW i3, de i3 94Ah aut, is onder andere voorzien van:

  • Parkdistance control achter
  • Lichtmetalen velgen
  • Opvallend design
  • Stylish interieur

Waarom deze auto leasen bij Multilease?

Voordelig actietarief o.b.v. Full operational lease
Standaard eigen risico van € 150,-
Advies op maat
Persoonlijk contact

Benieuwd naar de BMW i3 lease actie en de mogelijkheden van elektrisch rijden?

Voor meer informatie of een offerte kunt u met contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Liever direct een offerte? Vraag online een offerte aan. De actie geldt ook op de andere uitvoeringen van de BMW i3.

*Leasetarief BMW i3 94Ah aut is op basis van Operational lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Genoemde leaseprijs is exclusief BTW, laadtegoed, wallbox en winterbanden. Het standaard eigen risico bedraagt € 150,-. Actie loopt tot 31 oktober 2017. Getoonde afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van het actiemodel.