Meer dan welkom
Multilease

Lease aanbiedingen

Multilease heeft regelmatig aantrekkelijke lease aanbiedingen voor u. Reken op zeer gunstige leasetarieven en hoge kortingen bij Multilease. Heeft u interesse in een lease aanbieding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 
WLTP per september 2018
 
  De WLTP, Worlwide harmonized Light vehicles Test Procedure, is de nieuwe meetmethode voor de uitstoot van auto's. Met deze methode wordt de uitstoot van CO2, NOX en fijnstof vastgesteld. Hierdoor wordt een reëler beeld weergegeven van de daadwerkelijke uitstoot en verbruik dan de huidige meetmethode (NEDC) doet. Door de verwachte stijging van de uitstoot wordt een hogere BPM en autoprijzen verwacht.

Per september 2018 worden alle nieuwe auto's gehomologeerd volgens de WLTP, voor auto's die eerder geproduceerd zijn geldt een overgangsregeling. Het kan zijn dat een voorraadmodel interessanter is om te leasen dan een nieuwe auto. Bij Multilease geven we u graag advies. Benieuwd naar welke voorraadmodellen wij kunnen aanbieden? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs.