Lease aanbieding bedrijfswagen Opel

#VOORDEEL #GRIJSKENTEKEN #SNELLEVERBAAR #RIJKLAAR #MAATWERK


Een nieuwe bedrijfswagen uitzoeken is best een klusje. Je denkt na over de buitenkant, het merk en het type bedrijfswagen. Dan volgt ook de kleur en eventueel bestickering, het interieur en de opties van de auto. En niet te vergeten de laadruimte! Het belangrijkste onderdeel van jouw auto: jouw spullen wil je zo veilig en zo efficiënt mogelijk van A naar B brengen. Met een goede betimmering, vloer en frame is jouw bedrijfsauto helemaal naar wens. Wij helpen jou daar graag bij!

Nu bestellen, na bouwvak rijden

Je profiteert nu tijdelijk van een paar scherpe én complete Opel bedrijfswagen aanbiedingen. Deze zijn door onze bedrijfswagen experts samen met Motorhuis samengesteld. Je hebt misschien ook al gemerkt dat er een lange levertijd is op veel bedrijfwagens. Alle onderstaande aanbiedingen zijn snel leverbaar. Als je nu bestelt, kun je na de bouwvak rijden. De wagens zijn rijklaar met:

  • Vloerplaat
  • Lattenframe
  • Wielkastbetimmering


Compleet rijklaar en snel te leveren! De standaardkleur is wit, een prima basis voor jouw bedrijfslogo!

Ja, ik wil een offerte

Actie voorwaarden

De actietarieven zijn op basis van een full operational leasecontract van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar, exclusief btw. Bij het tarief van de elektrische Opel Vivaro is rekening gehouden met de SEBA-subsidieregeling. Optioneel af te sluiten zijn: een brandstof- of laadpas, winterbanden, vervangend vervoer en/of svi-verzekering. Andere looptijden en jaarkilometrages zijn ook mogelijk, wij maken hiervoor graag een offerte voor je!

Opel bestelauto lease actie

Deze drie Opel modellen kun je nu extra voordelig bij ons leasen:

Opel Combo

1.5cdti L1H1 56kW
Combo

Offerte aanvragen

Opel Vivaro GB

1.5d L2H1 Edition 75kW
Vivaro

Offerte aanvragen

Opel Vivaro Elektrisch

50kWh L2H1 Edition automaat 100kW
Vivaro elektrisch

Offerte aanvragen

Liever een andere bedrijfswagen leasen?

Zijn deze bedrijfswagens 't toch niet helemaal voor jou? Duik dan eens in ons totaal aanbod!

Bekijk alle bedrijfswagens

Ed Molenaar Bedrijfswagen expert
Een bedrijfsauto moet kloppen als een bus. Wij regelen dat voor jou!
Ed Molenaar

Nog completer met Multilease Connected

Zijn kilometerregistratie en planning belangrijke onderdelen van jouw organisatie? Kies er dan voor om jouw (nieuwe) bedrijfsbussen uit te rusten met Multilease Connected. Deze optionele dienst voorziet onder andere in een rittenregistratie, direct inzicht in de locaties van de auto's, rijgedrag en fleetmanagement. Lees hier meer over de voordelen van Multilease Connected.

 

Gebruik maken van deze bedrijfswagen lease actie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Laat ook weten welke vragen je hebt. Liever telefonisch advies? Bel ons op werkdagen op 088 - 088 0525.

Stuur een bericht
Door dit bericht te versturen, stem je in met ons privacybeleid.